Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda – Elmaradt a szoros csata
2020-02-12 23:53:44
Nem tudta megnehezíteni az UVSE dolgát az LFÁ-ZF-Eger női vízilabda csapata az OB I alapszakaszának hétközi fordulójában. Csodát nem várhattak a Bitskey-uszodába kilátogató szurkolók, hiszen a fővárosiak a legutóbbi öt kiírás aranyérmeseként, illetve jelenlegi listavezetőként érkeztek városunkba. Biros Péter együttese is jó ajánlólevéllel várta a szerda esti ütközetet, 2020-ban valamennyi mérkőzésüket követően győztesen hagyták el a medencét. A két csapat őszi mérkőzésén született eredmény is feljogosította a mieinket arra, hogy bízhatnak egy újabb szorosabb kimenetel elérésében. Az M4Sport élő közvetítése révén országos nyilvánosságot kapó rangadón sajnos elmaradt a nagy küzdelem, a címvédő újpestiek Parkes Rebecca és Keszthelyi Rita vezetésével 18-6-os sikert arattak. Az első játékrészben még úgy, ahogy sikerült lépést tartani, a következő két felvonás azonban már az UVSE erődemonstrációjáról szólt. 16-4 állt az eredményjelzőn a vendégek javára az utolsó negyed előtt, így nagyon korán eldőlt a leglényegesebb kérdés. A hajrát kihoztuk 2-2-re, ez a szépségtapasz járt a kissé megilletődött, ám lelkes LFÁ-ZF-Egernek.


Női vízilabda OB I., alapszakasz, 12. forduló
LFÁ-ZF-Eger - UVSE-Hunguest Hotels 6-18 (2-5, 1-6, 1-5, 2-2)

Bitskey-uszoda 200 néző. Játékvezetők:Vogel Gábor, Kun György
LFÁ-ZF-Eger: Magyari – Szilágyi D. 3, Menczinger, Czigány 1, Szmodics, Vályi F., Polák. Cserék: Dobi 1, Katona, Tóth 1, Szilágyi Sz., Kolarova, Bódi.
Edző: Biros Péter
UVSE: Gangl – Antal 2, Kisteleki 1, Szűcs, Keszthelyi 5, Parkes 6, Faragó. Cserék: Mackó, Valentin, Baksa, Rybanska 2, Mucsy, Peresztegi 1, Telek 1. Edző: Benczur Márton
Emberelőny/gól: 7/1 illetve 8/6
Ötméteresek: 1/1 illetve 2/2
Kipontozódott: Faragó

Nyilatkozatok:

Biros Péter:

- Gratulálok a vendégeknek a győzelemhez. Olyan érzésem volt, hogy nem egy, hanem két osztálynyi különbség volt a csapatok között. Nagyon nehéz úgy állni a medence szélén, hogy bármi amihez nyúlok ma nem sikerült. Nem szabad összetörni, jön a pihenő, amit arra kell felhasználni, hogy erőt merítsünk és tovább tudjunk lépni!

Benczur Márton:
- Sokat készültünk a találkozóra, nagyon örülök a győzelemnek. Az őszi összecsapáson nem volt rendben a védekezésünk, szerencsére most azt láttam hátul is, amit elterveztünk. Remek volt a találkozó hangulata, a szurkolók, a televíziós közvetítés, a szervezés mind-mind professzionális volt.

A játéknap további eredményei:
III. Kerületi TVE - FTC-Telekom Waterpolo 8-12 (2-2, 2-5, 3-3, 1-2)
Budapesti Honvéd SE - BVSC-Zugló Diapolo 7-24 (3-8, 1-4, 0-4, 3-8)
Szeged TE - Tatabánya 12-5 (4-1, 4-2, 2-1, 2-1)
Hungerit-Szentes - Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics – elhalasztva

A bajnokság állása: 1. UVSE 34, 2. FTC 29, 3. BVSC 28, 4. Dunaújváros 24, 5. LFÁ-ZF-Eger 18, 6. III. Kerületi TVE 12, 7. Szentes 9, 8. Szeged 9, 9. Tatabánya 3, 10. Honvéd 0.RG
Fotó: Lénárt Márton - honlap itt...Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel