Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Labdarúgás – Négy góllal nyert az ESE a Kövesd II. vendégeként
2020-02-12 23:28:09
Formálódik az Eger SE labdarúgó csapata. Az NB III keleti-csoportjában érdekelt piros-kékek szerdán felkészülési mérkőzést játszottak a Mezőkövesd-Zsóry SE II. vendégeként. A házigazda borsodiak a megyei I. osztályban érdekelt fiataljaikat szerepeltették. Az első csapat ugyanezen a napon a Kaposvárral mérkőztek Magyar Kupa mérkőzésen, így az NB I dobogóján lévő Kuttor-legénységből nem volt visszajátszó labdarúgó. Az edzőmeccs 4-0-s egri sikerrel zárult. Sütő Szilárd együttese végig dominált, ez mezőnyfölényben, s a gólok számában is megmutatkozott. A legfrissebb igazolás Olasz Dénes az első félóra végén juttatta vezetéshez az Eger SE-t. Három minutummal később Gresó büntetőből növelte az előnyt. A térfélcserét követően nem sokkal a csereként beállt Vajda találatával már 3-0-ra vezetett együttesünk. A végeredményt a 72. percben Gresó Mátyás állította be. Tizennyolc labdarúgónak adott lehetőséget a bizonyításra Sütő Szilárd, aki elégedett lehetett a látottakkal. Legközelebb szombaton a Felsővárosi Sporttelepen az Egerszalók lesz az ESE ellenfele.


Felkészülési mérkőzés
Mezőkövesd
Mezőkövesd-Zsóry SE II. – Eger SE 0-4 (0-2)

Mezőkövesd-Zsóry SE II.: F. Eduard – Roman, Varjas, Kalocsai, Gíber, Fészki, Tóth D., Juhász V., Sike, Baranyi, Rostyslav. Cserék: Gácsi, Mészáros, Daru, Urbán, Bálint A.
Eger SE: Nacsa – Debreczeni, Vaskó, Gajda, Nemes, Antal, Lőrincz, Gresó, Kis G., Deli, Olasz. Cserék: Varga H., Vitelki, Csifó, Kovács D., Pataki, Vajda, Valkay.
Gólszerzők: Gresó 2 (32., 72.), Olasz (29.), Vajda (50.)

Következő felkészülési mérkőzés:
Eger, Felsővárosi Sporttelep, 2020-02-15 (szombat) 14 óra
Eger SE - Egerszalók SE
RG
Fotó: egerse.comKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel