Vakbélműtét

Cseh László hétfőn nagy fájdalmaktól szenvedett, kórházba került, azonnal megműtötték, és szerdán hazaengedték. Cseh az országos bajnokságról váratlanul távozott, de most nem akarja feladni céljait.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kosárlabda – Három hónap után nyert ismét az EKE-Eger-KOK
2020-02-11 16:25:46
Három hónap sikertelen időszakot zárt le az EKE-Eger-KOK férfi kosárlabda csapata az NB I/B zöld-csoportjában. Váczi Péter tanítványai legutóbb november 8-án érezhették utoljára a győzelem ízét. A következő sikerre a 22. fordulóig kellett várni, akkor az egri egyetemisták 72-70-re győzték le idegenben a Széchenyi Egyetem Győri KC együttesét. Érdekesség, hogy a legutóbbi győzelem alkalmával is a győriekkel találkoztak Máté Balázsék. Az esélyek nem a mieink mellett szóltak. A Győr a középmezőny meghatározó csapataként látta vendégül a sereghajtó EKE-Eger-KOK-t. Talán nem is volt meglepő, hogy az első játékrészt 27-18-ra nyerte a házigazda. Az viszont már jobban a meglepetés kategóriába illett, hogy a folytatásban fölénybe kerültek a mieink. Félidőre kettő pontra olvasztották az addigi jelentős különbséget, sőt a harmadik etap koncentrált játékát követően a végjátékra 62-57-es vezetésnél vonultunk ki. Drámai volt a negyedik negyed. Szorongatott a Győr, de a hősies küzdelmet Máté Balázs büntetőből zárta le. Rendkívül értékes sikert arattak az egri egyetemisták, reméljük a következő diadalra nem kell sokat várni. Különösen nem újabb három hónapot...


NB I/B Zöld-csoport, 22. forduló
Agrofeed-Széchenyi Egyetem Győri KC - EKE-Eger-KOK 70–72 (27–18, 18–25, 12–19, 13–10)

Győr 100 néző. Játékvezetők: Kulcsár T., Tóth K., Pécsi Zs.
EKE-Eger-KOK: SZIGEDI 4, SZATMÁRI 7, PAPP B. 12/6, MÁTÉ B. 19/6, HORVÁTH R. 2. Cserék: MOHAMED, SZICSÁK 28. Edző: Váczi Péter.

Váczi Péter:
– Kiváló csapatmunkával győztünk, úgy látszik fekszik nekünk a Győr. Hosszú nyeretlenségi sorozat szakadt meg, jót tett a lelkünknek ez a győzelem. Remélhetőleg a siker lökést ad a folytatásra. A rájátszásba szeretnénk úgy bele menni, hogy megmutassuk, nem mi vagyunk a kiesők.

A játéknap további eredményei:
Tiszaújvárosi Phoenix Kosárlabda Klub - Knipl Kft. Bonyhádi KSE 73-86
Pécsi NKA - Concordia Motax KC Pápa 97-66
Szolnoki Olajbányász U23 - KTE-Duna Aszfalt 85-67
OMNIA Pub & Food Békés - Óbudai Kaszások 86-62
SMAFC - Vásárhelyi Kosársuli 79-93

Következő mérkőzés:
Debrecen, 2020-02-13 (csütörtök) 16 óra
DEAC U23 - EKE-Eger-KOK
RG
Fotó: Lénárt Márton - honlap itt...Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel