Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kosárlabda – Három hónap után nyert ismét az EKE-Eger-KOK
2020-02-11 16:25:46
Három hónap sikertelen időszakot zárt le az EKE-Eger-KOK férfi kosárlabda csapata az NB I/B zöld-csoportjában. Váczi Péter tanítványai legutóbb november 8-án érezhették utoljára a győzelem ízét. A következő sikerre a 22. fordulóig kellett várni, akkor az egri egyetemisták 72-70-re győzték le idegenben a Széchenyi Egyetem Győri KC együttesét. Érdekesség, hogy a legutóbbi győzelem alkalmával is a győriekkel találkoztak Máté Balázsék. Az esélyek nem a mieink mellett szóltak. A Győr a középmezőny meghatározó csapataként látta vendégül a sereghajtó EKE-Eger-KOK-t. Talán nem is volt meglepő, hogy az első játékrészt 27-18-ra nyerte a házigazda. Az viszont már jobban a meglepetés kategóriába illett, hogy a folytatásban fölénybe kerültek a mieink. Félidőre kettő pontra olvasztották az addigi jelentős különbséget, sőt a harmadik etap koncentrált játékát követően a végjátékra 62-57-es vezetésnél vonultunk ki. Drámai volt a negyedik negyed. Szorongatott a Győr, de a hősies küzdelmet Máté Balázs büntetőből zárta le. Rendkívül értékes sikert arattak az egri egyetemisták, reméljük a következő diadalra nem kell sokat várni. Különösen nem újabb három hónapot...


NB I/B Zöld-csoport, 22. forduló
Agrofeed-Széchenyi Egyetem Győri KC - EKE-Eger-KOK 70–72 (27–18, 18–25, 12–19, 13–10)

Győr 100 néző. Játékvezetők: Kulcsár T., Tóth K., Pécsi Zs.
EKE-Eger-KOK: SZIGEDI 4, SZATMÁRI 7, PAPP B. 12/6, MÁTÉ B. 19/6, HORVÁTH R. 2. Cserék: MOHAMED, SZICSÁK 28. Edző: Váczi Péter.

Váczi Péter:
– Kiváló csapatmunkával győztünk, úgy látszik fekszik nekünk a Győr. Hosszú nyeretlenségi sorozat szakadt meg, jót tett a lelkünknek ez a győzelem. Remélhetőleg a siker lökést ad a folytatásra. A rájátszásba szeretnénk úgy bele menni, hogy megmutassuk, nem mi vagyunk a kiesők.

A játéknap további eredményei:
Tiszaújvárosi Phoenix Kosárlabda Klub - Knipl Kft. Bonyhádi KSE 73-86
Pécsi NKA - Concordia Motax KC Pápa 97-66
Szolnoki Olajbányász U23 - KTE-Duna Aszfalt 85-67
OMNIA Pub & Food Békés - Óbudai Kaszások 86-62
SMAFC - Vásárhelyi Kosársuli 79-93

Következő mérkőzés:
Debrecen, 2020-02-13 (csütörtök) 16 óra
DEAC U23 - EKE-Eger-KOK
RG
Fotó: Lénárt Márton - honlap itt...Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel