Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Labdarúgás – Már öt érkező az ESE-nél
2020-02-11 14:18:05
Jelentősnek mondható erősítésen mehet keresztül a labdarúgó NB III keleti-csoportjában érdekelt Eger SE labdarúgó csapata. Szükség is volt a keret acélosabbá tételére, hiszen a harmadosztályú tagság meghosszabbítására szükség van a piros-kékeknél. Eleinte csak távozó játékosokról szóltak hírek, illetve az érkezési oldalon sokáig csak Gresó Mátyás szerepelt. Több szurkoló szerint már azzal is erősödött az ESE, hogy Gresó visszatérése mellett Vaskó Tamás a maradás mellett döntött. Az utóbbi napokban felpörögtek az események a klubnál, további játékosok kötelezték el magukat együttesünknél. Az eddig lejátszott edzőmérkőzéséken Csifó István, Nemes Milán és Deli Márió is elnyerte Sütő Szilárd edző tetszését, velük egészen biztosan erősödni fog a csapat az őszhöz képest. Az ötödik igazolás NB I-es múlttal is rendelkezik, a 31 esztendős Olasz Dénes a támadószekcióban válhat az ESE hasznára.

Az ESE téli érkezői:

Gresó Mátyás: Korábbi cikkünk róla itt...

Nemes Milán: az NB III-as Putnok FC csapatától érkezik. Utánpótlás éveinek zömét a DVTK-nál töltötte, majd itt mutatkozott be 2015-ben az NB I-es csapatban, ahol több mérkőzésen szerepet az első osztályban. 2018-ban került az NB II-es BFC Siófok csapatához, ahol egy évig szerepelt, majd egy rövid külföldi kitérő után 2019. nyarán igazolt Putnokra.

Deli Márió: utánpótlás éveit a Budapest Honvédban, az FTC-ben és az UTE-ban töltötte. Innen került a Budaörs NB II-es felnőtt csapatához 2016-ban. Itt az osztrák DSG Union Habau Perg csapatához történt 2019-es átigazolásáig 51 mérkőzésen szerepelt a másodosztályban. A fél éves ausztriai kitérő után került újra haza.

Csifó István: a székelyudvarhelyi születésű focista a Tiszafüredi VSE csapatától érkezett. Székelykeresztúron kezdődött pályafutása, innen Csíkszeredai Labdarúgó Akadémiára került, ahol három évet töltött. A következő két évben a harmadosztályú Székelyudvarhely csapatát erősítette. Innen Magyarországra igazolt a Jász-Nagykun-Szolnok megyei bajnokságban szereplő Tiszafüredi VSE-hez. A 21 éves játékos az előző szezonban tizenhárom bajnoki mérkőzésen lépett pályára és tizenkettő talalálat fűződik a nevéhez.

Olasz Dénes: a mezőkövesdi születésű labdarúgó a Békéscsaba 1912 Előre csapatától érkezik. Tizenhárom NB I-es mérkőzésen szerepelt korábban a Mezőkövesd-Zsóry FC csapatában, ahol egy gólt szerzett. Pályafutása során megfordult a Mezőkövesd-Zsóry SE, a KBSC, MOL Fehérvér II., a Putnoki VSE, az Új Lombard Pápa, a Kaposvári Rákóczi FC, az FC Ajka, Somos SE, a Szolnoki MÁV FC, a Ceglédi VSE és Békéscsaba 1912 Előre csapataiban. 213-szor szerepelt az NB II-ben is, itt közel félszáz találatot termelt. Az egri klub hivatalos honlapja szerint csak az amatőrizálási folyamat végétől áll Sütő Szilárd vezetőedző rendelkezésére a bajnoki mérkőzéseken.

Az Eger SE téli távozói:
Árvai Ádám, Bagdán Gábor, Bartusz Dániel, Benke Norbert, Csiki Norbert, Csorba András, Durázi Dániel, Haász Tamás, Pratsler Alex, Stampf Armand.RG
Fotó: Lénárt Márton - honlap itt...Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel