Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Squash – Érmet és értékes helyezéseket hoztak haza a kisbuszok
2020-02-10 15:39:43
Négy év alatt sok minden változott az Egri Squash Sportegyesületnél. Akkor még két junior versenyzővel képviseltette magát a klub utánpótlás versenyeken, manapság már két kisbusszal kell útra kelni. Mindez az egri fallabda sport töretlen népszerűségének bizonyítéka. A napokban hét fiatal mérette meg magát Budapesten, a City Squash Klubban rendezett országos ranglistaversenyen. A létszám lehetett volna magasabb is, azonban betegségek és sítáborok miatt többen nem tudtak a fővárosba tartani a küldöttséggel. Az eredmények tekintetében is kitettek magukért a mieink. Szűcs Boglárka a lányok U13-as korosztályában bronzérmet szerzett. Boglárkán kívül további értékes helyezéseket tudhattunk a magunkénak. A következő hónapban rendezik a kétnapos Utánpótlás Országos Bajnokságot, ahová még népesebb csapattal utazik az Egri Squash Sportegyesület.


Squash Országos Utánpótlás Ranglista Verseny
Budapest, City Squash Klub

Az Egri Squash Sportegyesület versenyzőinek helyezései:

Leány U13:

3. Szűcs Boglárka
5. Tömösközi Janka

Fiú U13:
6. Besenyei Csongor
7. Révész Rudolf
9. Németh Konor
10. Nyíri Kristóf

Fiú U17:
7. Gulyás BenceRG
Fotó: facebook.com (Egri Squash Sportegyesület)
Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel