Különgép Szófiába

Budapestről és Debrecenből is különgéppel repülhetnek a szurkolók márciusban a magyar válogatott Európa-bajnoki pótselejtezőjére Szófiába. A Wizz Air légitársaság tájékoztatása szerint a járatok március 26-án 10 órakor indulnak mindkét reptérről.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Teremfoci – Növelte előnyét a Findzsa FC
2020-01-12 00:40:26
A nyolcadik forduló mérkőzéseit rendezték a VII. Bódi Művek Téli Teremlabdarúgó Bajnokságban. A Kovács Péter által szervezett pontvadászatban tizennégy csapat február közepéig küzd a helyezésekért a Pásztorvölgyi Iskola tornatermében. A legutóbbi játéknap nagy nyertese a Findzsa FC volt. A két évvel ezelőtti aranyérmes sikerrel abszolválta az Ultimate Team elleni ütközetét. Közvetlen üldözői a Kert Ház Centrum és a Protek-Hangácsi Pincészet Egerszalók egymással rangadózott. A párharcot utóbbi együttes 3-0-ra megnyerte, ami azt is jelentette, hogy a Findzsa FC öt ponttal meglépett a mezőnytől. A dobogós helyekért zajló küzdelem élesebbé vált. A Kert Ház Centrum és a Protek-Hangácsi Pincészet egyaránt 19 ponttal rendelkezik, a negyedik helyezett B-Lapáti Szilvási Ifjaknak valamint az ötödik Űzni Hajtani Br. együttesének 18-18 pontja van. A következő hétvégén dupla fordulót bonyolítanak le a bajnokságban, tehát január 18-án és 19-én is pattog a labda a Pásztorvölgyben.


VII. Bódi Művek Teremlabdarúgó Bajnokság
Pásztorvölgy

8. forduló eredményei:

Bogács Thermálfürdő - ZF Hungária KFT 4-2
Hunita Trans - GOOD Pass 2-3
Sport Szelet - Felnémet FC 0-8
Kert Ház Centrum - Protek-Hangácsi Pincészet Egerszalók 0-3
Első Édes Magyar KFT - Űzni Hajtani Br. 3-6
Findzsa FC - Ultimate Team 4-2
B-Lapáti Szilvási Ifjak - Bosch Team 8-3

RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel