Különgép Szófiába

Budapestről és Debrecenből is különgéppel repülhetnek a szurkolók márciusban a magyar válogatott Európa-bajnoki pótselejtezőjére Szófiába. A Wizz Air légitársaság tájékoztatása szerint a járatok március 26-án 10 órakor indulnak mindkét reptérről.
Bővebben itt...
































Sportlinkek








Hirek keresés:





Fórum



Hírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:





Labdarúgás – Gresó visszaért az ESE-hez
2020-01-12 00:15:45
A téli átigazolási időszak még javában tart, így az Eger SE NB III-as labdarúgó csapatának tavaszi keretének összetétele még kérdéses. Több egri labdarúgó szimpatizáns véleménye az, hogy Vaskó Tamás maradásával sokat nyert a klub. Az is véglegessé vált, hogy visszatér az együtteshez Gresó Mátyás. A diósgyőri nevelésű támadó 2016-ban került a hevesi megyeszékhelyre. Tagja volt a megyei bajnokságot nyert alakulatnak, valamint a feljutást követő első NB III-as idényben bennmaradást kiharcoló együttesnek. Tavaly nyáron klubot váltott, a másodosztályú álmokat dédelgető Jászberény focistája lett. A kék-fehérek erősségének bizonyult az őszi szezonban, a házi góllövőlistán nyolc találattal a második helyen zárt. A 23 éves labdarúgó a tavaszt a piros-kékeknél kezdi, minden bizonnyal hatalmas segítségére lesz majd Sütő Szilárd csapatának.

Gresó a jászberényi együttes évzáró vacsoráján közölte a klubvezetéssel, hogy váltani szeretne. Az okokat nem részletezte, de örömmel tért vissza korábbi sikerei helyszínére. Döntésében nagy szerepet játszott, hogy a DVTK utánpótlásában már dolgozott Sütő Szilárd irányítása alatt. Egyelőre csak 2020 nyárig kötelezte el magát az Eger SE-hez, a további folytatás még a jövő zenéje. A Jászberény csapatának télen többen is búcsút intettek. Voltak, akik a vezetés elképzeléseibe nem fértek bele, többen önszántukból távoztak. Az Eger SE korábbi csapatkapitánya Lakatos Béla sem lesz tagja a JFC-nek, információink szerint azonban a rutinos belső védő nem követi Gresót városunkba. A zuhanyhíradó szerint Titkó Krisztián is visszatérhet az ESE-hez. A felkészülést január 20-án kezdi az együttes.




RG








Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel