Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Labdarúgás – A DVTK-nál folytatja az egri utánpótlás tréner
2020-01-11 23:41:01
Búcsút int az Eger SE-nek Szakál Csaba, aki szép sikereket ért el utánpótlás edzőként a piros-kék együttesnél. Legutóbb az U11 és U15-ös labdarúgók edzéseit irányította. Az Eger SE hivatalos portáljának közlése szerint a jelenleg UEFA A-tanfolyamra járó szakembernek a jövőben hatalmas előrelépésre lesz lehetősége. Január 13-tól a DVTK-nál tölt be tisztséget, az NB I-ben szereplő U15 csapat vezetőedzője lesz. Szakál Csaba portálunknak adott nyilatkozatában elmondta: Benczés Miklós sportigazgató és Fogarasi Zoltán akadémia igazgató megkeresésének nagyon örült, megtisztelő és motiváló a feladat számára. Helyét Vitányi László, Bóta Balázs páros fogja átvenni az U15-ös korosztálynál, illetve Székely Károly irányítása alá került az U11.


Szakál Csaba:

- Az U15-ös I. osztályban szereplő korosztályos csapat vezetőedzője leszek. Feladatom ugyanaz, mint a többi korosztályos csapat vezetőedzőjének is. A DVTK által meghatározott elvek szerint minél több nemzetközi szintű játékos nevelése az első csapatnak és a magyar labdarúgásnak.
Négy éve kerültem Egerbe, Harmati Péternek köszönöm a lehetőséget, hogy bízott bennem akkor még licenc nélküli fiatal pályakezdőként. Nagyon tartalmas, hihetetlen és fantasztikus sikerekkel teli időszakot tudhattam a magaménak itt. Köszönöm a klub összes dolgozójának, játékosának, vezetőjének azt a sok jót, amit kaptam tőlük. A helyemet Vitányi László, Bóta Balázs páros fogja átvenni az U15-ös korosztálynál. Illetve Székely Károly fogja irányítani az U11-es csapatot, a munkáját úgyszintén Bóta Balázs fogja segíteni. Jó munkát kívánok nekik. Köszönöm a játékosaimnak a közös munkát. Kizárólag annyit üzennék, amit el is mondtam nekik. Bármikor, bármiben számíthatnak rám. Hiszek benne és tudom, hogy sokukkal fogunk még együtt dolgozni. Mindig jó szívvel fogok visszagondolni az egri időszakra. Szeretnék további sok sikert kívánni a felnőtt csapatnak és az utánpótlás csapatoknak egyaránt.


RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel