Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda - Férfi Eb - Egy gólos magyar győzelem Oroszország ellen
2020-01-11 18:10:03
A magyar férfi kézilabda-válogatott 26-25-re legyőzte Oroszország együttesét az olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokság csoportkörének első fordulójában, szombaton Malmőben. Az első félidőben a jó magyar kezdést hullámvölgy követte, majd egy 5-1-es sorozattal sikerült fordítania a csapatnak, amely így 14-13-ra vezetett a szünetben. A második felvonás vége felé már négytalálatnyi különbség is volt a magyarok javára, és a rendkívül izgalmas hajrában az előnyből egy gólt sikerült megőrizni. A mezőny legjobbja a kapus Mikler Roland lett, aki az utolsó pillanatban ziccert hárított. A mezőny legeredményesebb játékosa Balogh Zsolt volt, aki hét gólt dobott. Bánhidy és Szita 4-4., Bóka 3 góllal járult a bravúros győzelemhez. A magyarok hétfőn 20.30-tól az olimpiai és világbajnok dánokkal találkoznak, szerdán pedig Izland válogatottja ellen zárják a csoportkört. A középdöntőbe az első két helyezett jut.


FÉRFI KÉZILABDA EURÓPA-BAJNOKSÁG
CSOPORTKÖR, 1. FORDULÓ
E-CSOPORT (Malmö)
MAGYARORSZÁG-OROSZORSZÁG 26-25 (14-13)

Malmö, játékvezetők: Jurinovic, Mrvica.
MAGYARORSZÁG: Mikler, Székely (kapusok), Balogh 7 (5), Bánhidi 4, Bóka 3, Fekete, Győri 3, Hornyák 1, Ligetvári 2, Máthé, Nagy 1, Rosta, Sipos 1, Szita 4, Tóth, Ubornyák. Edző: Gulyás István.
OROSZORSZÁG: Kirejev, Zabolotyin (kapusok), Andrejev 2, Atman, Gyibirov 3 (1), Jermakov 1, Gorbok, Kalaras 4, Koszorotov 4, Kotov, Kovaljev, Santalov 5, Siskarjev 2, Skurinszkij 2, Soroka, Zsitnyikov 2. Edző: Koksharov Eduard.
Kiállítások: 6, ill. 0.
Hétméteresek: 5/5, ill. 3/1.

Dánia - Izland

A csoport további programja:
Január 13., hétfő:

18:15 Izland-Oroszország
20:30 Dánia-Magyarország (tv: Sport1)
Január 15., szerda:
18:15 Izland-Magyarország (tv: Sport1)
20:30 Oroszország-Dánia

A csoport első két helyezettje jut a középdöntőbe.Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel