Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda – Szilágyi Dorka az EB-csapatban
2020-01-09 16:16:22
Keretet hirdetett Bíró Attila a magyar női vízilabda válogatott szövetségi kapitánya. Legjobbjaink a január 12-én kezdődő Európa-bajnokságon szállnak harcba a Duna Arénában. A hazai rendezésű kontinensviadalon éremesélyekkel indul a magyar csapat, ettől talán még fontosabb küldetés az olimpiai kvóta kiharcolása. A szövetségi kapitány elmondása szerint az elmúlt öt esztendő legnehezebb világversenye előtti döntését kellett meghoznia. A bő keretből az LFÁ-ZF-Eger kapusa Magyari Aldának, városunk szülöttjének a 2016-os Európa-bajnok Antal Dórának, valamint Szücs Gabriellának nem adatik meg az EB-szereplés. Ott lehet ugyanakkor a világeseményen Szilágyi Dorottya. Az egriek kiválósága az utóbbi időben stabil helyet követelt magának a legjobbak között. A hangolás a lehető legjobb volt. Világliga-meccsen a világbajnoki ezüstérmes spanyolok otthonában játszott döntetlent együttesünk, míg Oroszországban és Görögországban magabiztosan győzött. A dunaújvárosi felkészülési tornán erőt demonstrálva múlta felül sorrendben a francia, a kínai és a görög riválisát.

A tizenhármas EB-keret az elkövetkezendő napokban a kínai válogatottal készül, szombaton költözik be egy budapesti szállodába, vasárnap pedig Horvátország ellen megkezdi szereplését Eb-szereplését a Duna Arénában.

A női válogatott Európa-bajnoki kerete:
Kapusok: Gangl Edina (UVSE), Kasó Orsolya (FTC)
Mezőnyjátékosok: Garda Krisztina (Dunaújváros), Gurisatti Gréta (Dunaújváros), Gyöngyössy Anikó (BVSC), Illés Anna (FTC), Keszthelyi Rita (UVSE), Leimeter Dóra (BVSC), Máté Zsuzsanna (FTC), Parkes Rebecca (UVSE), Rybanska Natasa (UVSE), Szilágyi Dorottya (Eger), Vályi Vanda (Dunaújváros).


RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel