Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda – Munkába állt az SBS-Eger
2020-01-07 18:31:23
Az ünnepeket maga mögött hagyva január 6-án megkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra az SBS-Eger férfi kézilabda csapata. A honi élvonal kilencedik helyén álló együttes a bajnoki küzdelmek mellett a Ligakupában is - remélhetően sokáig – érdekelt lesz. Az első bajnoki összecsapásig február 1-ig várni kell, akkor a Tatabánya otthonában vendégszerepelnek Tóth Edmond edző fiai. Addig azonban a Ligakupában, az utolsó csoportmeccsüket vívják kézilabdázóink. Január 15-én, az NB I/B-s Balassagyarmat ellen már egy döntetlen is biztos továbbjutást eredményezne az F-csoportból. A felkészülést sajnos nem teljes kerettel kezdte a csapat. Rédei István vállát január végén ismét megoperálják, nagy valószínűség szerint erre rá is megy a rutinos játékos tavaszi szezonja. A másik nagy hiányzó Rolandas Bernatonis, aki hazájában a válogatott összetartásán vesz részt. A litván légiós csak január második felében csatlakozik a klubmunkába.

Tavasszal a támadójátékot szeretné színesebbé tenni Tóth Edmond edző. A szakember a klub hivatalos portáljának elmondta: nem szerencsés, hogy mindenki Bernatonistól várja a gólokat. A kevés játékos azonban nemcsak a mérkőzéseken, hanem az edzéseken való gyakorlás alkalmával is probléma, ezért több edzőmérkőzést is terveznek a felkészülési időszakban.

A célokat illetően a tréner elmondta: ennek a csapatnak ki kell harcolni a bennmaradást. Egy kieső már biztosnak tűnik, de a többi együttes nincs azért olyan messze és nem tudjuk, miként erősítenek a télen. A folytatásban is azzal foglalkozom, hogy a nyerhető mérkőzéseinket sikerrel vegyük, hiszen jó pár pontot kell még gyűjteni tavasszal. Sok szoros csata várható, ahol a szerencsére is szükség lesz – nyilatkozta Tóth Edmond a handballeger.hu-nak.RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel