Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda - Amersfoortban szerepel a ZF-Eger férfi csapata
2019-12-31 18:40:48
A holland ZPC Amersfoort 2020. január első hétvégéjén rendezi meg a nagy hagyományokkal rendelkező 39. Van Haselen nemzetközi vízilabda tornát. Az 5 csapatos körmérkőzéses viadalon három holland együttes mellett az olasz Trieszt és a magyar ZF-Eger együttesei ugranak medencébe, hogy megmérkőzzenek a trófeáért. A tornát 1956-tól szervezték meg, névadója Willem van Haselen akkor volt a klub alelnöke, amikor az AZ&PC Amersfoort első holland bajnoki címet szerzett. A legutóbbi 16 évben nem rendezték meg, most a 77 éves Jaap van Scheijen közreműködésével jött létre a sportesemény. Néhai Pócsik Dénes és az egri pólósport egykori jóbarátja, fontosnak tartotta az egriek meghívását az újjáéledő tornára. Az Egri Dózsa 2 alkalommal (1971, 1974) diadalmaskodott az amersfoorti tornán. Legutóbb, 18 éve 2002-ben Gyulavári Zoltán edző irányításával 6. helyen végzett a ZF-Hungária-Egri VK csapata.


Az egriek január 3-án pénteken a házigazda ZPC Amersfoort ellen mérkőznek. Szombaton a holland nemzeti válogatottként szereplő De Kikvorsen lesz az ellenfél. Vasárnap délelőtt a holland De Zaan ellen mérkőzik Dabrowski Norbert együttese. Zárásként vasárnap délután a Pallanouto Trieszt következik. A válogatottban érdekelt Hosnyánszki Norbert nem utazik a csapattal, mivel az olaszországi nemzetközi tornán húz sapkát a nemzeti csapatban. Kardos István kapus viszont engedélyt kapott a szövetségi kapitánytól, hogy az egriek hálóját védje HollandiábanKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel