Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda – Látványos fordítás, győzelem, őszi bajnoki cím
2019-12-02 13:52:48
Tízedik mérkőzését is megnyerte az Eszterházy SC női kézilabda csapata az NB I/B keleti-csoportjában, így az idei utolsó játéknap eredményétől függetlenül őszi bajnoknak tekinthető Debre Viktor edző együttese. Az egyetemista lányok a tabella harmadik helyezettjét a Kispest NKK-t fogadták a Leányka úti sportcsarnokban, A fővárosiak eleinte igazolták jó hírüket. A kapkodó, és sok kibával kézilabdázó egriek ellen már négy góllal is meglépett a rivális. Pankotai Luca vezetésével elkezdte faragni hátrányát az Eszterházy SC, amely az első játékrész utolsó másodpercében Iván Emese találatával átvette a vezetést is. A második félidő kezdeti periódusa egyértelműen a hazai csapatról szólt. A látványos fordítást követően öt góllal húztak el ellenfelüktől a mieink. A folytatásban sem lehettek nyugodtak az egri szimpatizánsok. Szorongatott a Kispest, igaz amikor szorított a gyeplő, akkor jól reagáltunk, így nem volt több fordulópont. Négy gólt megtartott előnyéből az Eszterházy SC, amely ezzel 27-23-ra megnyerte a rangadót. A mérkőzés krónikájához tartozott, hogy Kiu Gábor játékvezető súlyos sérülést szenvedett, így találkozó egy sípmester közreműködése mellett fejeződött be. Debre Viktor tréner szerint eddigi legnehezebb mérkőzését abszolválta együttese, a siker így különösen értékes. Az egri lányok az őszi utolsó fordulóban Gödre látogatnak. A hetedik helyen álló rivális ellen más nem lehet a cél, mint a makulátlan mérleg megőrzése.


Női kézilabda NB I/B., leleti-csoport, 10. forduló
Eszterházy SC - Kispest NKK 27-23 (15-14)

Eszterházy-csarnok 250 néző. Játékvezetők: Kiu G., Kiu T.
Eszterházy SC: Győrffy – Iván E. 6, Kuti, Brettner 3, Kobela, BUZSÁKI 3, Sári 4. Cserék: Leiner – Pados 4 (2), PANKOTAI 6, Bernát D. 1. Edző: Debre Viktor
Hétméteresek: 3/2 illetve 5/3
Kiállítások: 10 perc illetve 10 perc
Az eredmény alakulása: 1-2, 4-5, 6-8, 8-11, 18-15, 20-16, 21-18, 23-20

A játéknap további eredményei:
Pénzügyőr SE – NKK Balmazújváros 32-24
FTC U19 – GBB ZRT Kecskeméti NKSE 39-37
Tempo KSE – Oxxo Energy Orosházi NKC 22-35
Hajdúnánás SK – PC Trade Szeged 31-31
VS Dunakeszi – Gödi SE 27-34

A bajnokság élmezőnye: 1. Eszterházy SC 20 pont, 2. Pénzügyőr SE 17 pont, 3. Kispest NKK 14 pont, 4. Hajdúnánás SK 13 pont, 5. FTC U19 12 pont.
RG
Fotó: Huszár Márk (heol)Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel