Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Labdarúgás - A 11. helyen telel az Eger SE
2019-12-02 13:38:30
Az NB III. Keleti csoportban az idei utolsó 17. fordulót rendezték. Az Eger SE csapata Antal góljával megszerezte a vezetést az ESMT otthonában, de a szünet után fordított a fővárosi gárda. Antal góljára 3 szögletrúgásból érkezett a válasz. Vaskó a 30. percben sérülés miatt kiesett a védelem tengelyéből. Mindháromszor a kapu közvetlen közeléből találtak be a hazaiak. Sütő Szilárd edző értékelésében elismerte, hogy jobban játszottak a hazaiak. - Hiába mentünk be előnnyel az első félidőben, az ESMTK az első játékrészben is jobb teljesítményt nyújtott mi mi. A szünet után Herczeg és Horváth beállásával még veszélyesebbé vált a hazaiak támadójátéka, ennek ellenére mind a három gólt szögletből kaptuk. Az egriek a 11. helyen várhatják a tavaszi folytatást. A keretből heten (Durázi Dániel, Árvai Ádám, Pratsler Alex, Csorba András, Bagdán Gábor, Haász Tamás Bertold és Stampf Armand) távozhatnak a klubtól.

NB III. Kelet, 17. forduló

SMTK - Eger SE 3_1 (0-1)
Budapest, ESMTK Stadion, 200 néző. V.: Kulcsár Katalin (Molnár I., Nagy M.).
ESMTK: Bonica – Nagy M., Kovács B., Lipcsei, Lázár B. (Herczeg, 46.) , Tóbiás, Slezák, Boda, Kovács D. (Reznek, 87.), Túri, Oroszi (Horváth L., 46.). Vezetőedző: Turi Zoltán.
EGER: Nacsa – Debreczeni, Vaskó (Kovács D., 30.), Gajda, Lőrincz - Farkas K., Kis G.(Révész, 82.), Antal, Vitelki - Vajda, Benke (Bartusz, 69.). Vezetőedző: Sütő Szilárd.
Gólszerzők: Kovács B. (50.), Horváth L. (70.), Kovács D. (85.), ill. Antal (40.).
Jók: Kovács D., Kovács B., Turi, Bonica, ill. senki.

További eredmények:
Jászberény - Gyöngyösi AK 2-2 (2-0
DEAC – Tállya 7–2 (4–0)
Sényő – Putnok4–2 (2–1)
Balassagyarmat – DVSC II.1–0 (1–0)
Tiszaújváros – DVTK II.2–1 (0–0)
Cegléd–Füzesgyarmat 1–1 (0–1)
Szabadnapos: FC Hatvan


A bajnokság állása:Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel