Különgép Szófiába

Budapestről és Debrecenből is különgéppel repülhetnek a szurkolók márciusban a magyar válogatott Európa-bajnoki pótselejtezőjére Szófiába. A Wizz Air légitársaság tájékoztatása szerint a járatok március 26-án 10 órakor indulnak mindkét reptérről.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Judo - Czinege Dávid magyar bajnok a Diák-C korcsoportban
2019-12-02 11:29:33
Szombaton Mórahalom adott otthont a diák C-korcsoportos országos bajnokságnak, vagyis a legfiatalabbak is magyar bajnoki érmekért harcolhattak. Lerakták az új mórahalmi judocsarnok alapkövét is. A móradombi sportcsarnokban hetvenöt egyesület százkilencvenöt kis judokája lépett tatamira, a tizennyolc súlycsoport aranyérmén tizenhét klub osztozott, összesen negyvennégy csapat tudott hazavinni legalább egy érmet Mórahalomról. Egyedül a Ceglédi VSE tudott duplázni, két aranyéremmel megszerezte az első helyet az éremtáblázaton. A legtöbb érmet, négyet a Hód Judo SE (1, 2, 1) és a Ledényi Judo Iskola (1, 1, 2) szerezte. Az Egri Városi Sportiskola 3 indulóval az előkelő 5. helyen végzett 1 arany és egy ezüstéremmel. Fejér Barna edző tanítványai közül a 30 kg-os súlycsoportban Czinege Dávid 5 győztes mérkőzéssel szerezte meg a bajnoki címet. A 36 kg-os Cs. Németh Mihály négy győzelemmel jutott a döntőbe és ezüstérmet vehetett át az eredményhirdetéskor. Szabó Ábel (36 kg.) helyezetlenül zárta a küzdelmeket.

Diák C országos bajnokság, Mórahalom
Az Egri Városi Sportiskola versenyzőinek eredményei:


30 kg: 1. Czinege Dávid
36 kg: 2. Cs. Németh Mihály.
Szabó Ábel helyezetlenül zárt.Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel