Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Röplabda – Felvették a versenyt az idősebbekkel
2019-11-25 23:49:15
Az Egri Városi Sportiskola U15-ös korosztályú fiú röplabdásainak bajnoksága középszakaszába ért. Az alapszakaszt – négycsapatos - csoportjában a második helyen zárta az együttes három torna után, ami az első osztály mezőnyének legfiatalabb csapataként nagyon szép eredménynek tekinthető. A február elejéig tartó középszakasz első, kecskeméti fordulójában is kitettek magukért Vincze Tamás edző tanítványai, hiszen a Debrecen EAC együttesét 3-0 arányban múlták felül, míg az alapszakaszban is már megismert, akkor csoportgyőztesként záró Kazincbarcikai Vegyész RC-t nagy csatára késztetve 2-1-re maradtak alul. Folytatás három hét múlva Debrecenben következik, ahol az utánpótlás röplabdázásban magas szintet képviselő Kecskeméti Sportiskola két csapata vár ellenfélként az EVSI játékosaira.

Tatár Mihály U15 OGYB I. osztály, B2-es csoport
Kecskemét

Eredmények:


Kecskemét B – Kecskemét A 0-3
EVSI – DEAC 3-0
Kecskemét A – Kazincbarcika 3-0
DEAC – Kecskemét B 1-3
Kazincbarcika – EVSI 2-1

Az EVSI csapatának játékosai: Bakó Balázs, Bártfai Botond, Bozó Máté, Hagymási Kende, Hornyik Barnabás, Janik Dániel, Máté Péter, Szabó Balázs, Tari Bendegúz, Tóth Ádám, Tóth Zoltán, Vincze Tamás

Vincze Tamás edző értékelése:
- Jó látni, hogy fiatal csapatom ha testméretben még alul is marad ellenfeleivel szemben, technikai és taktikai felkészültségükkel felveszik velük a versenyt. Jó úton haladunk, hiszen játékrendszerünk lépésről lépésre fejlődik, ráadásul jó látni a gyerekek lelkesedését. Csak így tovább!


RG
Beküldött fotóKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel