Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Megyei labdarúgás – Őszi dobogósok: Lőrinci, Szalók, Andornak
2019-11-24 01:58:01
Három korábbról elhalasztott mérkőzés pótoltak a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban. Az ötödik fordulóban Magyar Kupa kötelezettsége volt az Egerszalóknak, a Pétervásárának és a Hevesnek, a pótlásra most szombaton került sor. Az Egerszalóknak le kellett győznie a Maklárt ahhoz, hogy hét pontra csökkentse hátrányát az őszi bajnok Lőrincihez képest. Sivák Sándor együttese fordulatos végjátékban végül 2-1-re diadalmaskodott. A Maklár a 92. percben egyenlítette ki hátrányát, azonban Czető Márknak még ezt követően végleg eldöntötte a kimenetelt. A Pétervására három ponttal dobogóra jutott volna a bajnokság félidejében. Az Energia SC otthonában végül 3-3-as döntetlenre futotta a Péterke erejéből, így nem fért be az első háromba az ősz végeztével Csatlós Tamás legénysége. A Besenyőtelek 1-0 arányú győzelmet aratott Hevesen, így stabil középcsapatként várja a tavaszi folytatást Nagya Endre csapata.


Megyei I. osztály, 5. fordulóból elhalasztott mérkőzések pótlása:

Egerszalók – Maklár 2-1 (1-0)
Gólszerzők:
Nagy P. (30.), Czető (93.) illetve Penczner (92.)

Energia SC – Pétervására 3-3 (1-2)
Gólszerzők:
Bartha (21.), Antal (78.), Marosi (93.) illetve Oláh (29.), Czigler (32.), Kerényi (58.)

Heves – Besenyőtelek 0-1 (0-1)
Gólszerző:
Dalnoki (37.)

Az őszi szezon végeredménye


RG
Fotó: Lénárt Márton - honlap itt...Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel