Vakbélműtét

Cseh László hétfőn nagy fájdalmaktól szenvedett, kórházba került, azonnal megműtötték, és szerdán hazaengedték. Cseh az országos bajnokságról váratlanul távozott, de most nem akarja feladni céljait.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda – Elmaradt az újabb bravúr, győzött a Fradi Egerben
2019-11-23 14:34:47
30-27 arányú vereséget szenvedett az SBS-Eger férfi kézilabda csapata az NB I-es bajnokság 10. fordulójának péntek esti mérkőzésén a Ferencváros ellen. A zsúfolásig megtelt Kemény Ferenc Sportcsarnokban megrendezett összecsapást a dobogóra aspiráló vendégek irányították. Tóth Edmond legénysége hat sikerrel megvívott tétmérkőzéssel (bajnoki, Magyar Kupa, Ligakupa) a háta mögött újabb meglepetést szeretett volna elérni, azonban ez most elmaradt. 2-0-s hazai vezetéssel indult a találkozó, azonban a Fradi gyorsan magára talált. Többször már nem is birtokoltak előnyt a házigazdák. Rendre az ellenfél vezetett, amikor pedig felhoztuk magunkat döntetlenre, a lélektani fontos találatokat a zöld-fehérek jegyezték. Becsületesen küzdött az Eger, nem kényszerült alárendelt szerepre, viszont Horváth Attila együttese élesebb volt. Nálunk hiányoztak a jó egyéni teljesítmények, és alaposan meggyűlt a bajunk Marian Zernovic kapussal is. A mérkőzés hajrájában volt már hat gól is a felek közötti különbség, ezt azonban sikerült csökkenteni a végére. A pontszerzésre ezúttal nem volt esélye az SBS-Egernek, amely a vereség ellenére – az előkelőnek mondható – kilencedik helyről várhatja a folytatást.


Férfi kézilabda NB I., 10. forduló
SBS-Eger - FTC-Hungarocontrol 27-30 (13-14)

Kemény Ferenc Sportcsarnok 850 néző. Játékvezetők: Felhő F., Öcsi T.
SBS-Eger: Cvetkovszki – LEZÁK 6, Tóth A. 2, Schmid 1, Füzi 4, Bernatonis 2, Molnár B. 7 (2). Csere: Moscoso (kapus), Papp G. 2, Kiss G., Tóth R. 3 (1). Edző: Tóth Edmond.
FTC: ZERNOVIC 1 – BUJDOSÓ 5 (2), Pordán 2, Schuch, Debreczeni 1, Kovacsics 4, NAGY B. 6. Csere: Győri M. (kapus), Andjelics 4, Schaffer 2, J. Mikita 1, Ivanovics 4, Bohács. Edző: Horváth Attila.
Hétméteresek: 5/3 illetve 2/2
Kiállítások: 8 perc illetve 14 perc
Az eredmény alakulása: 2–4, 5–5, 7–8, 9–11, 16–17, 18–20, 20–24, 24–28

Nyilatkozatok:

Tóth Edmond:
– Nehéz bajnokiról bajnokira csodát tenni. A hosszú szünet után nem sikerült felpörögni a kellő fordulatszámra, hiányoztak a jó egyéni teljesítmények. A következő meccseken igyekszünk javítani.

Horváth Attila:
– Olyan pályán nyertünk, amelyen az ősszel eddig csak a Tatabánya szerzett pontokat. Örülök, hogy sikerült megtörni a hazaiak sorozatát. Pontos támadójáték, remek védekezés, kiváló kapusteljesítmény hozta meg a sikert.


A játéknap másik pénteki mérkőzésén:
Orosháza – Mezőkövesd 24-24 (10-15)
RG
Fotó: Lénárt Márton - Részletek itt...Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel