Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda – Elmaradt az újabb bravúr, győzött a Fradi Egerben
2019-11-23 14:34:47
30-27 arányú vereséget szenvedett az SBS-Eger férfi kézilabda csapata az NB I-es bajnokság 10. fordulójának péntek esti mérkőzésén a Ferencváros ellen. A zsúfolásig megtelt Kemény Ferenc Sportcsarnokban megrendezett összecsapást a dobogóra aspiráló vendégek irányították. Tóth Edmond legénysége hat sikerrel megvívott tétmérkőzéssel (bajnoki, Magyar Kupa, Ligakupa) a háta mögött újabb meglepetést szeretett volna elérni, azonban ez most elmaradt. 2-0-s hazai vezetéssel indult a találkozó, azonban a Fradi gyorsan magára talált. Többször már nem is birtokoltak előnyt a házigazdák. Rendre az ellenfél vezetett, amikor pedig felhoztuk magunkat döntetlenre, a lélektani fontos találatokat a zöld-fehérek jegyezték. Becsületesen küzdött az Eger, nem kényszerült alárendelt szerepre, viszont Horváth Attila együttese élesebb volt. Nálunk hiányoztak a jó egyéni teljesítmények, és alaposan meggyűlt a bajunk Marian Zernovic kapussal is. A mérkőzés hajrájában volt már hat gól is a felek közötti különbség, ezt azonban sikerült csökkenteni a végére. A pontszerzésre ezúttal nem volt esélye az SBS-Egernek, amely a vereség ellenére – az előkelőnek mondható – kilencedik helyről várhatja a folytatást.


Férfi kézilabda NB I., 10. forduló
SBS-Eger - FTC-Hungarocontrol 27-30 (13-14)

Kemény Ferenc Sportcsarnok 850 néző. Játékvezetők: Felhő F., Öcsi T.
SBS-Eger: Cvetkovszki – LEZÁK 6, Tóth A. 2, Schmid 1, Füzi 4, Bernatonis 2, Molnár B. 7 (2). Csere: Moscoso (kapus), Papp G. 2, Kiss G., Tóth R. 3 (1). Edző: Tóth Edmond.
FTC: ZERNOVIC 1 – BUJDOSÓ 5 (2), Pordán 2, Schuch, Debreczeni 1, Kovacsics 4, NAGY B. 6. Csere: Győri M. (kapus), Andjelics 4, Schaffer 2, J. Mikita 1, Ivanovics 4, Bohács. Edző: Horváth Attila.
Hétméteresek: 5/3 illetve 2/2
Kiállítások: 8 perc illetve 14 perc
Az eredmény alakulása: 2–4, 5–5, 7–8, 9–11, 16–17, 18–20, 20–24, 24–28

Nyilatkozatok:

Tóth Edmond:
– Nehéz bajnokiról bajnokira csodát tenni. A hosszú szünet után nem sikerült felpörögni a kellő fordulatszámra, hiányoztak a jó egyéni teljesítmények. A következő meccseken igyekszünk javítani.

Horváth Attila:
– Olyan pályán nyertünk, amelyen az ősszel eddig csak a Tatabánya szerzett pontokat. Örülök, hogy sikerült megtörni a hazaiak sorozatát. Pontos támadójáték, remek védekezés, kiváló kapusteljesítmény hozta meg a sikert.


A játéknap másik pénteki mérkőzésén:
Orosháza – Mezőkövesd 24-24 (10-15)
RG
Fotó: Lénárt Márton - Részletek itt...Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel