Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Labdarúgás – Dobogós ellenfélhez utazik az ESE
2019-11-08 20:05:58
Az őszi hajrá elérte a labdarúgó NB III-at is. A keleti-csoportban a tizennegyedik fordulót bonyolítják le, amely az idei utolsó előtti játéknapnak felel meg. Az Eger SE a legutóbbi Balassagyarmat elleni hazai sikerrel elkerült a kieső zónából, de ettől még nem dőlhet nyugodtan hátra egyetlen piros-kék szurkoló sem. Ahhoz, hogy további levegőhöz juthasson csapatunk szükség van egy sikeres őszi zárásra. Vasárnap a győzelem megszerzése komoly bravúr volna. A Tiszaújváros a dobogó alsó fokáról várja az egriek vendégjátékát. A mezőny eleje is nagyon kiegyenlített, az harmadik újvárosiak és az ötödik pozícióban lévő Jászberény is azonos pontszámmal rendelkezik. Nyilván szeretnék megőrizni érmes helyüket, így két motivált gárda néz egymással farkasszemet. A találkozót 13 óra 30 perctől kezdik a borsodi városban.

Sütő Szilárd edző szerint a koncentráltság különösen fontos lesz Tiszaújvárosban. Egy rendkívül szervezett és fegyelmezett csapathoz látogatunk a hétvégén. Tiszteljük a Tiszaújváros eredményeit, de szeretnénk megszerezni idegenbeli első győzelmünket, ami sokat segítene félévi céljaink elérésében. Nehéz, de kiegyenlített mérkőzésre számítok, ahol még koncentráltabb teljesítményt kell majd nyújtanunk, mint a BSE ellen tettük – nyilatkozta a szakember a klub hivatalos portáljának.

Megyénk további két NB III-as egylete szintén idegenben próbál szerencsét. A Gyöngyös a Sényő vendége lesz, míg az FC Hatvan a Cegléd otthonában próbál javítani helyzetén.


NB III., keleti-csoport, 14. forduló
Tiszaújváros, 2019-11-10 (vasárnap) 13 óra 30 perc
Termálfürdő-Tiszaújváros – Eger SE

Játékvezetők: Muhari G. (Csóra Sz., Gordos Á.)

A játéknap párosításai, tabella itt...RG
Fotó: Lénárt Márton - honlap itt...Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel