Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda – A Fradi U19-nél vendégeskednek
2019-11-08 19:42:08
A hetedik forduló mérkőzéseit rendezik a női kézilabda NB I/B keleti-csoportjában. Az Eszterházy SC együttesének rangos ellenfél, sok nagy csatát megélt otthonában kellene megőriznie makulátlan mérlegét. Az Elek Gyula Arénában vasárnap este az FTC U19 lesz Debre Viktor csapatának ellenfele. A zöld-fehérek legendásan jó utánpótlással rendelkeznek, így nem szabad félvállról venni őket. A fiatalos szertelenség szülhet egy olyan játékot a hazai oldalon, ami meglepetéshez vezethet. Az egri egyetemisták rendkívül sikeres időszakban vannak. A bajnokságot hiba nélkül vezetik lányaink, emellett a Magyar Kupában és a Ligakupán is élvonalbeli ellenfelet győztek le. Remélhetően ez a lendület a hét utolsó napján is jellemző lesz majd együttesünkre, ami újabb szép sikert eredményezhet. A találkozót 18 órától kezdik a Népligetben.


Női kézilabda NB I/B., keleti-csoport, 7. forduló
Elek Gyula Aréna, 2019-11-10 (vasárnap) 18 óra
FTC U19 – Eszterházy SC

Játékvezetők: Gál László, Ludvig Benedek

A játéknap további párosításai:

Kispest NKK - Hajdúnánás SK
Pénzügyőr SE - VS Dunakeszi
GBB ZRT Kecskeméti NKSE - Tempo KSE
NKK Balmazújváros - Oxxo Energy Orosházi NKC
Gödi SE - PC Trade Szeged

Az élmezőny állása: 1. Eszterházy SC 12 pont, 2. Pénzügyőr 11 pont, 3. Kispest 9 pont, 4. Hajdúnánás 8 pont, 5. FTC U19 8 pont.
RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel