Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda - Elégnek kell lenni az előnynek Strasbourgban
2019-11-07 11:13:21
Szombaton Franciaországban száll vízbe a ZF-Eger férfi vízilabda csapata. Az ősz egyik legfontosabb mérkőzése vár Dabrowski Norbert együttesére a Strasbourg otthonában. Az Eurokupában szeretne maradandót alkotni csapatunk, ehhez a negyeddöntő visszavágóját kellene sikerrel abszolválni. Előnyös helyzetből várjuk az idegenbeli összecsapást azután, hogy az első meccsen 12-8-ra diadalmaskodtunk riválisunk felett a Bitskey-uszodában. Az üdvösséghez akár még egy szűkös vereség is belefér, azonban nem titkolt célunk, hogy kettős győzelemmel masírozzunk be a második számú kontinentális klubsorozat legjobb négy csapata közé. A Strasbourg Egerben is bizonyította, hogy nem véletlenül jutott idáig. Minőséget képviselő délszláv légiósaik, és francia válogatott játékosai révén tiszteletet parancsolnak. Nálunk egyedül Angelosz Vlahopulosz kiesése okoz fejtörést, a görög pólós játéka azonban nehezen pótolható. A többiek jó egészségnek örvendeznek, a nemzetközi „létszámstop” miatt Kürti Dominik nem utazik Franciaországba. Volt időnk arra, hogy megfelelően felkészüljünk ellenfelünkből, reményeink szerint a tervekből sok mindent megtudunk valósítani majd a medencében. A találkozót 20 óra 30 perces kezdettel bonyolítják le Strasbourgban.

Ami a negyeddöntő további párosításait illeti: a Miskolc szinte lehetetlen helyzetbe került, miután hét góllal alulmaradt Bresciában. A Nagyvárad az Egerhez hasonló lépéselőnyben van azzal, hogy hazai környezetben 12-9-re verte a spanyol Matarot. A Vouliagmeni – Ortigia párharc visszavágója „nullról” indul, az első meccs Olaszországban 9-9-el zárult.


Férfi vízilabda Eurokupa, negyeddöntő visszavágó
Strasbourg, 2019-11-09 (szombat) 20 óra 30 perc
Team Strasbourg – ZF-Eger
Az első mérkőzés eredménye: 12-8 az Eger javára.


További negyeddöntők:
Miskolc – Brescia (az első mérkőzésen 17-10-re győzött a Brescia)
Mataro – CSM Digi Oradea (az első meccsen 12-9-re nyert a Nagyvárad)
Vouliagmeni – Ortigia (a felek 9-9-es döntetlenről indulnak)RG
Fotó: Lénárt Márton - honlap itt...Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel