Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Asztalitenisz – Győzelem a Soltvadkert ellen, Gál-érmek a Lorin Kupáról
2019-11-05 16:15:59
Nagyszerű győzelmet aratott az Egri Városi Sportiskola-Pálosi AK férfi asztalitenisz csapata az NB I keleti-csoportjában. Pálosi Balázs játékos-edző együttese Egerben fogadta a Soltvadkertet. A mérkőzés előtt tudták a mieink, hogy nagyon hasonló szintet képvisel a rivális, így nehéz meccs vár rájuk. Mindez be is igazolódott. 6-6-os állást követően Pálosinak és Nagy Balázsnak köszönhetően jött össze a 8-6-os győzelem. Nagy Balázs három egyéni diadallal járult hozzá a sikerhez, valamint Pálosi oldalán megnyerte a párost is. Bedő Norbert két pontot hozott. Egyéni versenyt is rendeztek a napokban. Pétervására adott otthont a hagyományos Lorin kupának. Az egri egyesületet Gál Szabolcs képviselte, aki az utánpótlás versenyt megnyerte, míg az összevont felnőtt kategóriában óriási bravúrral ezüstérmet szerzett. Összevont párosban a már veterán korú (60+-os) Szeredi Zoltánnal a harmadik helyen végzett.

A sikeres napokról Pálosi Balázs nyilatkozott:
- Számomra és a klub számára is nagyon értékes volt a hétvégi csapatbajnoki siker, hiszen az NB I-es mérkőzést főként fiataljaink, Nagy Balázs és a még csak 16 éves Bedő Norbi nyerték meg. A szintén ifjúsági korú Gál Szabolcs a Lorin Kupán nyújtott teljesítménye is kiemelkedő volt. Ezek az eredmények segítenek, hogy napról napra lemenjünk a terembe és elvégezzük az utánpótlás nevelő munkát ahelyett, hogy az edzőkre, edzőpartnerekre fordított pénzt egy-két jó nevű játékos igazolására költenénk.


Eredmények:

NB I., keleti-csoport
EVSI-Pálosi AK - Soltvadkert 8-6
Egri pontszerzők:
Nagy Balázs 3, Bedő Norbert 2, Pálosi Balázs 1, és a Pálosi-Nagy Ádám és a Banok Tamás-Nagy Balázs párosok.

Lorin Kupa
Pétervására

Utánpótlás: 1. hely - Gál Szabolcs
Felnőtt összevont egyéni: 2 hely - Gál Szabolcs
Felnőtt páros: 3. hely - Gál Szabolcs-Szeredi Zoltán


RG
Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel