Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...



































Sportlinkek








Hirek keresés:





Fórum



Hírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:





Úszás – Békési és Holló az EB-keretben
2019-11-05 15:48:25
Dr. Sós Csaba a magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya kihirdette a soron következő rövidpályás Európa-bajnokságra utazó keretét. A rangos viadalt december 4 és 8 között rendezik Glasgow-ban. A skót fővárosban az Egri Úszó Klub két kiválósága Békési Eszter és Holló Balázs is rajtkőre áll. Ketten összesen hét egyéni számban lesznek érdekeltek. Eszter specialitása a mellúszás, 50, 100 és 200 méteren is elindul. Balázs három vegyes számban (100, 200 és 400 méter) versenyez majd, mellette pedig 400 gyorson is képviseli hazánkat.

Békési és Holló nem unatkoznak manapság. Két héten át tartózkodtak Belekben, ahol Kovács Ottó vezetőedző irányítása mellett végezték a munkát. Olimpiai A-szinttel rendelkező versenyzőink számára a törökországi edzőtábor fontos felkészülési állomása volt az ötkarikás felkészülésnek. Úszóink nem tértek haza Belekből, a „közeli” Doha felé vették az irányt. November 7 és 9 között újabb Világkupa fordulót bonyolítanak le, amelyen mindketten rajtkőre állnak. A katari viadal az idei Világkupa sorozat hetedik állomása lesz. Utána jöhet a rövidpályás EB Glasgow-ban.



RG







Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel