Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda – Balassagyarmaton játszik Ligakupa-meccset az SBS-Eger
2019-11-05 15:12:24
Harmadik mérkőzését játssza a Ligakupában az SBS-Eger férfi kézilabda csapata. A sorozat F-csoportjában szerda este a Balassagyarmat vendégei lesznek Tóth Edmond tanítványai. A Ligakupában valamennyi résztvevő együttesnek nélkülöznie kell külföldi játékosait, így a – szabályokat betartva – mieink Bernatonis, Cvetkovszki és Papp Gábriel nélkül veszik fel a harcot nógrádi riválisukkal. A Balassagyarmat az NB I/B keleti-csoportjában érdekelt, ott viszont a sereghajtó pozíciójában szerénykedik. Az előzetes várakozások alapján az SBS-Eger számára szinte kötelező a győzelem megszerzése még idegenben is. A mieink két mérkőzésen vannak túl a három csapatot tömörítő F-csoportban, az Ózdot oda-vissza legyőztük. Mivel a csoportból csak az első helyezett kerül az egyenes kieséses szakaszba, így egy magabiztos, sokgólos szerdai győzelem akár már továbbjutást is eredményezhet számunkra. Az NB I-es pontvadászatban legközelebb csak november 22-én játszik az Eger. Addig - a szerdai balassagyarmati meccsen kívül – még egy Magyar Kupa fellépés is vár az együttesre 13-án szerdán Soroksáron a Rév TSC vendégeként.


Férfi kézilabda Ligakupa, F-csoport
Balassagyarmat, 2019-11-06 (szerda) 19 óra
Balassagyarmati Kábel SE – SBS-Eger

Játékvezetők: Sándor László, Szikszay Csaba

A Ligakupa, F-csoport további mérkőzéseinek időpontjai:
2020. január 11. szombat:
ÓAM-Ózdi KC - Balassagyarmati Kábel SE
2020. január 15. szerda: SBS-Eger - Balassagyarmati Kábel SE
2020. január 24. péntek: Balassagyarmati Kábel SE - ÓAM-Ózdi KCRG
Fotó: Lénárt Márton - honlap itt...Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel