Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Megyei labdarúgás – Szalókon is villanyfény, rangadók a II. osztályban
2019-10-26 02:19:29
A tizedik forduló mérkőzéseire kerül sor a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban. A játéknap valamennyi összecsapását szombaton bonyolítják le. Maklár és Lőrinci után Egerszalókon is villanyfényt avatnak. A történelmi találkozó 18 órától veszi kezdetét, amelyen a házigazda Sivák-legénység a Herédet látja vendégül. A szalókiakra ráfér a siker, hiszen az elmúlt három körben csupán egyszer hagyták el győztesen a pályát. A többi meccs egységesen 13 óra 30 perctől startol. A további élcsapatok közül a Lőrinci a Besenyőtelek együttesét fogadja, a második helyen álló Gyöngyöshalász Maklárra utazik, a Pétervására a Hevessel meccsel, míg a Marshall-ASE Bélapátfalván vizitál. A Felsőtárkány a sereghajtó Füzesabony legyőzésével maradhat harcban az élmezőnybeli tagságért folytatott küzdelemben. A Berg System-Eger SE II az Energia SC otthonában játszik hatpontos ütközetet.
Párosítások, tabella itt...

A megyei második vonalban két rangadót is rendeznek. A listavezető Visonta közvetlen üldözője, a Mátraderecske vendége lesz, míg a harmadik pozícióban lévő Domoszló a címvédő Egerszólátot fogadja.
Párosítások, tabella itt...


A megyei III. osztály két csoportjában a kilencedik kör meccseit bonyolítják le.
A keleti-csoport párosításai, tabella itt...
A nyugati-csoport programja, tabella itt...
RG
Fotó: Lénárt Márton - honlap itt...Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel