Vakbélműtét

Cseh László hétfőn nagy fájdalmaktól szenvedett, kórházba került, azonnal megműtötték, és szerdán hazaengedték. Cseh az országos bajnokságról váratlanul távozott, de most nem akarja feladni céljait.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Megyei labdarúgás – Szalókon is villanyfény, rangadók a II. osztályban
2019-10-26 02:19:29
A tizedik forduló mérkőzéseire kerül sor a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban. A játéknap valamennyi összecsapását szombaton bonyolítják le. Maklár és Lőrinci után Egerszalókon is villanyfényt avatnak. A történelmi találkozó 18 órától veszi kezdetét, amelyen a házigazda Sivák-legénység a Herédet látja vendégül. A szalókiakra ráfér a siker, hiszen az elmúlt három körben csupán egyszer hagyták el győztesen a pályát. A többi meccs egységesen 13 óra 30 perctől startol. A további élcsapatok közül a Lőrinci a Besenyőtelek együttesét fogadja, a második helyen álló Gyöngyöshalász Maklárra utazik, a Pétervására a Hevessel meccsel, míg a Marshall-ASE Bélapátfalván vizitál. A Felsőtárkány a sereghajtó Füzesabony legyőzésével maradhat harcban az élmezőnybeli tagságért folytatott küzdelemben. A Berg System-Eger SE II az Energia SC otthonában játszik hatpontos ütközetet.
Párosítások, tabella itt...

A megyei második vonalban két rangadót is rendeznek. A listavezető Visonta közvetlen üldözője, a Mátraderecske vendége lesz, míg a harmadik pozícióban lévő Domoszló a címvédő Egerszólátot fogadja.
Párosítások, tabella itt...


A megyei III. osztály két csoportjában a kilencedik kör meccseit bonyolítják le.
A keleti-csoport párosításai, tabella itt...
A nyugati-csoport programja, tabella itt...
RG
Fotó: Lénárt Márton - honlap itt...Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel