Különgép Szófiába

Budapestről és Debrecenből is különgéppel repülhetnek a szurkolók márciusban a magyar válogatott Európa-bajnoki pótselejtezőjére Szófiába. A Wizz Air légitársaság tájékoztatása szerint a járatok március 26-án 10 órakor indulnak mindkét reptérről.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda – Ózdon kezdi Ligakupa szereplését az SBS-Eger
2019-10-22 06:46:38
Kedden Ózdon megkezdi Ligakupa szereplését az SBS-Eger férfi kézilabda csapata. 18 órai kezdettel a győzelem megszerzésének reményében veszi fel a harcot Tóth Edmond legénysége a borsodi városban. A sorozatra összesen huszonhat csapat adta le nevezését. Szinte minden osztályból vannak indulók, csak magyar állampolgárságú játékosok szerepeltethetők. Az SBS-Eger a legutóbbi kiírásban az elődöntőig menetelt, ott a Csurgó jelentette a végállomást. A magas létszámú részvétel miatt változtattak a lebonyolításon. Nyolc csoportba sorolták a csapatokat. Két négyes mellett hat háromcsapatos csoportot hoztak létre. Az első helyezettek jutnak az egyenes kieséses szakaszba. A negyeddöntők már oda-visszavágós rendszerben zajlanak. A mieink az F-jelű csoportba kerültek, ahol két NB I/B-s gárdával néznek farkasszemet. A papírforma egri továbbjutást ígér, noha az ózdi és a balassagyarmati kézilabda hagyományai tiszteletet parancsolnak. A második forduló mérkőzésén pénteken az Ózd vendégszerepel a Kemény Ferenc Sportcsarnokban.

Megyénk további két reprezentánsa a HE-DO B.Braun Gyöngyös valamint az OK-TAT 60-Hatvani KSzSE KSE csoportellenfelek lesznek.

Férfi Ligakupa 2019/2020
F-csoport, 1. forduló
Ózd, 2019-10-22 (kedd) 18 óra
ÓAM-Ózdi KC – SBS-Eger


2. forduló
Kemény Ferenc Sportcsarnok, 2019-10-25 (péntek) 18 óra
SBS-Eger – ÓAM-Ózdi KC


Csoportbeosztások
A-csoport: Agrofeed SZESE Győr, Tatai AC, Telekom Veszprém U23, Veszprémi KKFT Felsőörs
B-csoport: NEKA, Pécsi VSE, Sport36-Komló
C-csoport: Budai Farkasok, Szigetszentmiklósi KSK, Váci KSE
D-csoport: Dabasi KC VSE, Kecskeméti TE, Mizse KC, Vecsési SE
E-csoport: HE-DO B.Braun Gyöngyös, OK-TAT 60-Hatvani KSzSE, PLER-Budapest
F-csoport: Balassagyarmati KSE, Eger SzSE, ÓAM-Ózdi KC
G-csoport: Balmazújvárosi KK, Mezőkövesdi KC, Nyíregyházi SN KFT
H-csoport: Békés-Drén KC, Ceglédi KKSE, Contitech FKSE AlgyőRG
Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel