Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda – Dabasról szeretne pontosan hazatérni az SBS-Eger
2019-10-17 00:44:27
Szombaton idegenben vár megmérettetés az SBS-Eger férfi kézilabda csapatára. Az NB I 7. fordulójában a Dabas otthonában szerepel Tóth Edmond legénysége. A Gyöngyösön elszenvedett vereség ellenére a kilencedik helyről kezdik a mieink a 18 órától startoló összecsapást, míg házigazdáink két ponttal többet gyűjtve a hetedik helyen állnak. Közel azonos képességű felek esnek egymásnak az OBO Arénában. A Dabas eddig papírforma eredményeket szállított, csupán a Balatonfüred elleni döntetlenjük számít nem várt kimenetelnek. Ha együttesünk szeretné a középmezőnyben stabilizálni helyét, akkor ponttal, pontokkal kellene hazatérni. Nem lesz könnyű. Riválisunkkal rendre nagy csatákat vívunk. A tavalyi kiírásban itthon négy góllal legyőztük őket, majd tavasszal két góllal alulmaradtunk ellenük. A Magyar Kupa egy évvel ezelőtti kiírására nem szívesen emlékszünk vissza. December elején a Kemény Ferenc Sportcsarnokban feszültek egymásnak a felek a sorozat legjobb nyolc csapata közé kerülésért. 26-26-os döntetlennel zárult a meccs, azonban a kupaszabályoknak „köszönhetően” – miszerint azonos osztályban szereplő csapatok mérkőzésén, a döntetlen a vendégeknek kedvez – kevés volt az üdvösséghez. Van tehát törleszteni való velük szemben, annak ellenére is, hogy az Eger játékoskerete tavalyhoz képest szinte teljesen kicserélődött.

A Dabas – Eger párharcon kívül további négy meccset rendeznek. Két ütközet már lezajlott, a Szeged hétközben a Balatonfüredet, míg a Veszprém a Gyöngyöst verte. Pénteken a Fradi a Budakalászt fogadja, Komlóra pedig az újonc Orosháza utazik. Szombaton bonyolítják le a Vác – Mezőkövesd alsóházi mérkőzést, valamint a Csurgó – Tatabánya összecsapást.


Férfi kézilabda NB I., 7. forduló
Dabas, OBO Aréna, 2019-10-19 (szombat) 18 óra
Dabasi KC - SBS-Eger

Játékvezetők: Paska Dániel, Vastag Sámuel

További párosítások:

FTC-HungaroControl - Budakalász Kézilabda ZRT
Sport36-Komló - Orosházi FKSE - LINAMAR
Váci KSE - Mezőkövesdi KC
Csurgói KK - Grundfos Tatabánya KCRG
Fotó: Czímer Tamás (heol)Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel