Vakbélműtét

Cseh László hétfőn nagy fájdalmaktól szenvedett, kórházba került, azonnal megműtötték, és szerdán hazaengedték. Cseh az országos bajnokságról váratlanul távozott, de most nem akarja feladni céljait.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda – Újabb élcsapattal találkoznak az egri lányok
2019-10-10 00:59:42
A keddi UVSE elleni idegenbeli rangadót követően újabb élcsapattal méri össze tudását az LFÁ-ZF-Eger női vízilabda csapata. Szombaton a Bitskey-uszoda vendége a Dunaújváros lesz. Teher alatt nő a pálma, ismét letesztelhetjük, hogy mire vagyunk képesek olyan riválissal szemben, amely papíron esélyesebb nálunk. Jól ismeri egymást a két gárda. Korábban az volt a megszokott, hogy Mihók Attila gárdája Egerből erősít. Mára csak Vályi Vanda maradt hírmondónak az egykori egri erősségek közül az ellenfélnél, ugyanakkor nálunk Szilágyi Dorottya, Menczinger Kata és Vályi Fanni nem olyan régen még a dunaújvárosi színekért küzdött. Jó játékkal képesek lehetnek meglepetést okozni Biros Péter tanítványai. Riválisunk eddig valamennyi mérkőzését megnyerte a 2019/2020-as idényben, legutóbb szerdán a Szentes vendégeként hagyták el győztesen a medencét, miután 17-12-re nyertek. Az első fordulóban kishíján megbotlottak az újonc III. kerületi TVE otthonában (12-11-re nyertek csupán), utána azonban sínre kerültek, és magabiztosan hozták kötelező feladataikat. Az Eger a pontveszteség nélkül menetelő nagy négyes (UVSE, FTC, Dunaújváros, BVSC) mögött az ötödik pozícióból várja a negyedik forduló összecsapását, amelyet szombaton 18 órai kezdettel bonyolítanak le a Bitskey-uszodában.


Női vízilabda OB I., 4. forduló
Bitskey-uszoda, 2019-10-12 (szombat) 18 óra
LFÁ-ZF-Eger – Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics

Játékvezetők: Debreceni Nóra, Juhász Gábor

A játéknap további párosításai:
BHSE - FTC Telekom
Hungerit Szentes - BVSC-Zugló Diapolo
III. Kerületi TVE – Szeged SZTE
UVSE – Tatabánya

A bajnokság állása: 1. UVSE 9 pont, 2. Dunaújváros 9 pont, 3. FTC 9 pont, 4. BVSC 9 pont, 5. LFÁ-ZF-Eger 6 pont, 6. Szeged 3 pont, 7. III. kerületi TVE 0 pont, 8. Szentes 0 pont, 9. Tatabánya 0 pont, 10. BHSE 0 pont.

RG
Fotó: Lénárt Márton - honlap itt...Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel