Vakbélműtét

Cseh László hétfőn nagy fájdalmaktól szenvedett, kórházba került, azonnal megműtötték, és szerdán hazaengedték. Cseh az országos bajnokságról váratlanul távozott, de most nem akarja feladni céljait.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Labdarúgás – A döntetlen specialista Ózd vendége lesz az ESE
2019-10-10 00:55:38
A tizedik játéknapot bonyolítják le a labdarúgó NB III keleti-csoportjában. A vasárnap esedékes választások miatt valamennyi NB-s összecsapásra szombaton kerül sor, így az Eger SE is ezen a napon játssza soron következő meccsét. Az előző körben fontos győzelmet arató piros-kékek Ózdon lépnek pályára. A borsodiak újoncként szerepelnek a harmadik vonalban, hét pontjukkal a tizenharmadik helyről várják a 14 óra 30 perckor kezdődő ütközetet. Az egykori szövetségi kapitány Várhidi Péter együttese igazi döntetlen specialistának számít a mezőnyben, hét mérkőzése fejeződött be pontosztozkodással, csupán a Hatvan és a DEAC volt képes felülmúlni őket. Figyelemre méltó, hogy a Jászberény, a Cegléd, az ESMTK és a Tiszaújváros sem bírt velük, éppen ezért becsapós a tabellán elfoglalt helyezésük. Egy újabb döntetlen az Egernek kedvezne inkább, azzal ugyanis maguk mögött tudnák a nagymúltú Kohászt. Mindkét csapatnak égetően szüksége van minden egyes megszerzett pontra, éppen ezért biztosak vagyunk benne, hogy egy esetleges remi nem elégítené ki a feleket. Sütő Szilárd egri tréner szerint bizakodásra ad okot, hogy a Tállya ellen kapott gól nélkül hoztuk le a meccset, eközben pedig elől betaláltunk egyszer, megszerezve a hőn áhított sikert. Fontos, hogy védekezésben szervezett és stabil teljesítményt nyújtsunk Ózdon is – nyilatkozta a szakember.

Megyénk másik két együttese is Borsodba utazik a tizedik fordulóban. A Hatvan a Tiszaújváros, míg a Gyöngyös a Putnok vendége lesz.


NB III., keleti-csoport, 10. forduló
Ózd, 2019-10-12 (szombat) 14 óra 30 perc
Ózdi Kohász – Eger SE

Játékvezetők: Takács Á. (Szilágyi N., Piskóczi V.)

A tizedik forduló menetrendje, tabella itt...

RG
Fotó: Lénárt Márton - honlap itt...Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel