Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Labdarúgás – A döntetlen specialista Ózd vendége lesz az ESE
2019-10-10 00:55:38
A tizedik játéknapot bonyolítják le a labdarúgó NB III keleti-csoportjában. A vasárnap esedékes választások miatt valamennyi NB-s összecsapásra szombaton kerül sor, így az Eger SE is ezen a napon játssza soron következő meccsét. Az előző körben fontos győzelmet arató piros-kékek Ózdon lépnek pályára. A borsodiak újoncként szerepelnek a harmadik vonalban, hét pontjukkal a tizenharmadik helyről várják a 14 óra 30 perckor kezdődő ütközetet. Az egykori szövetségi kapitány Várhidi Péter együttese igazi döntetlen specialistának számít a mezőnyben, hét mérkőzése fejeződött be pontosztozkodással, csupán a Hatvan és a DEAC volt képes felülmúlni őket. Figyelemre méltó, hogy a Jászberény, a Cegléd, az ESMTK és a Tiszaújváros sem bírt velük, éppen ezért becsapós a tabellán elfoglalt helyezésük. Egy újabb döntetlen az Egernek kedvezne inkább, azzal ugyanis maguk mögött tudnák a nagymúltú Kohászt. Mindkét csapatnak égetően szüksége van minden egyes megszerzett pontra, éppen ezért biztosak vagyunk benne, hogy egy esetleges remi nem elégítené ki a feleket. Sütő Szilárd egri tréner szerint bizakodásra ad okot, hogy a Tállya ellen kapott gól nélkül hoztuk le a meccset, eközben pedig elől betaláltunk egyszer, megszerezve a hőn áhított sikert. Fontos, hogy védekezésben szervezett és stabil teljesítményt nyújtsunk Ózdon is – nyilatkozta a szakember.

Megyénk másik két együttese is Borsodba utazik a tizedik fordulóban. A Hatvan a Tiszaújváros, míg a Gyöngyös a Putnok vendége lesz.


NB III., keleti-csoport, 10. forduló
Ózd, 2019-10-12 (szombat) 14 óra 30 perc
Ózdi Kohász – Eger SE

Játékvezetők: Takács Á. (Szilágyi N., Piskóczi V.)

A tizedik forduló menetrendje, tabella itt...

RG
Fotó: Lénárt Márton - honlap itt...Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel