Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda – Megyei rangadón az SBS-Eger
2019-10-10 00:48:45
Szombaton sor kerül a nagy várakozással kísért megyei rangadóra a férfi kézilabda NB I-ben. A honi élvonal 6. fordulójában 18 órai kezdettel bonyolítják le a Dr. Fejes András Sport és Rendezvénycsarnokban a HE-DO B.Braun Gyöngyös – SBS-Eger összecsapást. A találkozó esélyesének ezúttal a hazaiak számítanak. Olyannyira jól erősített Konkoly Csaba alakulata, hogy nem titkoltan a nemzetközi porondra szeretnének eljutni. A megyeszékhelyen jóval szerényebb tervekkel indultak a 2019/2020-as kiírásnak. Tóth Edmond trénernek teljesen új csapatot kellett kialakítania. Sokan aggodalmuknak adtak hangot, mondván a jelentősen megfiatalított együttes kiesésre van ítélve. A srácok eddigi szereplése várakozáson felülinek mondható. A regionális El-Clásicót a nyolcadik helyről várják. Az erőviszonyokkal tisztában vannak az SBS Egernél, azonban pontosan a megyei rangadó az, ahol ez nem számít. Borult már a papírforma akkor is, amikor mi voltunk az esélyesebbek, és fordítva is előfordult már hasonló. Az előző kiírásban Gyöngyösön 33-30-ra győzött a B.Braun, míg tavasszal Egerben 24-24-es pontosztozkodás volt. Ezekből az eredményekből is leszűrhető, hogy a két gárda párharcát rendre éles, izgalmas, kiegyenlített, ugyanakkor sportszerű küzdelem jellemzi. Minden bizonnyal így lesz ez szombaton is.


Férfi kézilabda NB I., 6. forduló
Gyöngyös, Dr. Fejes András Sport és Rendezvénycsarnok, 2019-10-12 (szombat) 18 óra
HE-DO B. Braun Gyöngyös - SBS-Eger

Játékvezetők: Felhő Ferenc, Öcsi Tamás

A játéknap további párosításai:
Csütörtök: Grundfos Tatabánya KC - Váci KSE
Péntek: Balatonfüredi KSE - FTC-HungaroControl
Szombat: Mezőkövesdi KC - Sport36-Komló

A bajnokság állása:

RG
Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel