Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Megyei labdarúgás – Otthon a Lőrinci, a Szalók és a Péterke
2019-10-10 00:37:46
A nyolcadik forduló mérkőzéseit rendezik a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban. Valamennyi párharcra szombaton kerül sor. Az élcsapatok közül három is hazai környezetben gyarapíthatja pontjainak számát. Az Egerszalók a sereghajtó Füzesabonyt látja vendégül. Sivák Sándor fiai győzelemmel szeretnék feledtetni a múlt heti kisiklást, amikor is csak 2-2-es döntetlenre futotta erejükből az Energia SC ellen. A listavezető Lőrinci a kimondottan rapszodikus csapat hírében álló Hevest fogadja. Pont ez a kiszámíthatatlanság lehet a HLSC legnagyobb fegyvere, és ezért nem mehet biztosra Bódis Barna alakulata sem. A Pétervására a Heréd ellen csatázik. Csatlós Tamás együttese utóbbi négy mérkőzésén mindössze egy gólt kapott. Ez a stabilitás, valamint támadásaik hatékonysága újabb három pontot eredményezhet számukra. A jelenleg harmadik helyen álló Gyöngyöshalász a Bélkő SE-Bélapátnál vizitál. A Berg System-ESE II csapata Makláron lép pályára, míg Andornakon a nyeretlenségi sorozatát legutóbb lezáró Besenyőtelek lesz a látogató. Az Energia – Felsőtárkány összecsapás kimenetelét nagyon nehéz előre megtippelni.
Párosítások, tabella itt...

A megyei II. osztályban újabb rangadó vár a Domoszlóra. Szekrényes Ákos fiai az Istenmezejét fogadják. Az egyre inkább magára találó Vámosgyörk ellenfele a Mátraballa lesz. A további élcsapatok közül a Visonta Balatonban vendégszerepel, az Egerszólát a Lokomotívval csap össze, míg a Derecske a Nagyréde legyőzésével erősítheti meg dobogós pozícióját.
Párosítások, tabella itt...

A megyei III. osztályban a slágermeccs a keleti-csoport két listavezetőjének Sirokban rendezendő párharca lesz.
A keleti-csoport párosításai, tabella itt...
A nyugati-csoport párosításai, tabella itt...


Valamennyi osztályban 15 órától indul útjára a labda.
RG
Fotó: Czimer Tamás (heol)Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel