Vakbélműtét

Cseh László hétfőn nagy fájdalmaktól szenvedett, kórházba került, azonnal megműtötték, és szerdán hazaengedték. Cseh az országos bajnokságról váratlanul távozott, de most nem akarja feladni céljait.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Megyei labdarúgás – Otthon a Lőrinci, a Szalók és a Péterke
2019-10-10 00:37:46
A nyolcadik forduló mérkőzéseit rendezik a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban. Valamennyi párharcra szombaton kerül sor. Az élcsapatok közül három is hazai környezetben gyarapíthatja pontjainak számát. Az Egerszalók a sereghajtó Füzesabonyt látja vendégül. Sivák Sándor fiai győzelemmel szeretnék feledtetni a múlt heti kisiklást, amikor is csak 2-2-es döntetlenre futotta erejükből az Energia SC ellen. A listavezető Lőrinci a kimondottan rapszodikus csapat hírében álló Hevest fogadja. Pont ez a kiszámíthatatlanság lehet a HLSC legnagyobb fegyvere, és ezért nem mehet biztosra Bódis Barna alakulata sem. A Pétervására a Heréd ellen csatázik. Csatlós Tamás együttese utóbbi négy mérkőzésén mindössze egy gólt kapott. Ez a stabilitás, valamint támadásaik hatékonysága újabb három pontot eredményezhet számukra. A jelenleg harmadik helyen álló Gyöngyöshalász a Bélkő SE-Bélapátnál vizitál. A Berg System-ESE II csapata Makláron lép pályára, míg Andornakon a nyeretlenségi sorozatát legutóbb lezáró Besenyőtelek lesz a látogató. Az Energia – Felsőtárkány összecsapás kimenetelét nagyon nehéz előre megtippelni.
Párosítások, tabella itt...

A megyei II. osztályban újabb rangadó vár a Domoszlóra. Szekrényes Ákos fiai az Istenmezejét fogadják. Az egyre inkább magára találó Vámosgyörk ellenfele a Mátraballa lesz. A további élcsapatok közül a Visonta Balatonban vendégszerepel, az Egerszólát a Lokomotívval csap össze, míg a Derecske a Nagyréde legyőzésével erősítheti meg dobogós pozícióját.
Párosítások, tabella itt...

A megyei III. osztályban a slágermeccs a keleti-csoport két listavezetőjének Sirokban rendezendő párharca lesz.
A keleti-csoport párosításai, tabella itt...
A nyugati-csoport párosításai, tabella itt...


Valamennyi osztályban 15 órától indul útjára a labda.
RG
Fotó: Czimer Tamás (heol)Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel