Vakbélműtét

Cseh László hétfőn nagy fájdalmaktól szenvedett, kórházba került, azonnal megműtötték, és szerdán hazaengedték. Cseh az országos bajnokságról váratlanul távozott, de most nem akarja feladni céljait.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Labdarúgás - Buzánszkinak is tetszett volna - Ovifoci pályát avattak
2019-10-09 22:34:04
Eger is feliratkozott arra a futball térképre, amelyen az ovi foci pályákat jelölik. Szerdán a Benedek Elek Óvoda, Joó János Tagóvodájában ünnepélyes keretek között átadták a z MLSZ az Óvodai Pályaépítési Program keretében épült 14x26 méteres műfüves focipályát. A palánkkal , labdafogó hálóval ellátott grund bejáratánál a nemzeti színű szalagot Dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár és Habis László Eger polgármestere vágta át, Martonné Adler Ildikó alpolgármester, Gál Judit óvodavezető és Kerékgyártó Tamás a Bozsik-program egyesületi koordinátorának jelenlétében. A gyerekek örömmel vették birtokba a 15 millió forintos költséggel épült létesítményt , amelyhez hasonló több is épül a megyeszékhelyi óvodákban. - Eger az egyik legsportosabb város ahol számtalan sportfejlesztésre akadt példa a közelmúltban, ezek sorába kiválóan illeszkedik a most avatott ovi-foci pálya. A gyerekeknek meg kell adni a lehetőséget arra, hogy aktívan éljenek, és ezzel a beruházással itt ez megvalósulhat. A sportot mindig is kiemelt ágazatként kezeljük és ebben továbbra is támogatjuk a hevesi megyeszékhelyt – fogalmazott Szabó Tünde sportért felelős államtitkár, Habis László polgármester szerint az egri sportfejlesztések (Bárány-uszoda, Szentmarjay-stadion rekortán atlétikai pálya, Körcsarnok eddig 2 ütemben történő felújítása, birkózó csarnok, asztalitenisz csarnok megújulása) az élsport mellett a lakosság mozgásigényének kiszolgálását is szolgálják. A legkisebbeknek átadott ovifoci pálya hozzájárul egy sportosabb, egészségesebb nemzedék felneveléséhez, akikben igény lesz a mindennapos mözgásra. Gál Judit óvodavezető történelminek nevezte a játéktér-avatást, amelyen a gyerekek mellett a szülők is sportolhatnak majd.

Buzánszki hagyatéka
A Magyar Labdarúgó Szövetség Heves megyei igazgatósága képviseletében Kerékgyártó Tamás a Bozsik-program egyesületi koordinátora megköszönte a létesítmény megépítését. A Buzánszki Jenő, az Aranycsapat hátvédje által indított országos óvodai programban országosan már 33 ezren vesznek részt. Egerben 15 intézményben több mint 400 gyermek ismerkedik a sportággal.Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel