Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Labdarúgás - Buzánszkinak is tetszett volna - Ovifoci pályát avattak
2019-10-09 22:34:04
Eger is feliratkozott arra a futball térképre, amelyen az ovi foci pályákat jelölik. Szerdán a Benedek Elek Óvoda, Joó János Tagóvodájában ünnepélyes keretek között átadták a z MLSZ az Óvodai Pályaépítési Program keretében épült 14x26 méteres műfüves focipályát. A palánkkal , labdafogó hálóval ellátott grund bejáratánál a nemzeti színű szalagot Dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár és Habis László Eger polgármestere vágta át, Martonné Adler Ildikó alpolgármester, Gál Judit óvodavezető és Kerékgyártó Tamás a Bozsik-program egyesületi koordinátorának jelenlétében. A gyerekek örömmel vették birtokba a 15 millió forintos költséggel épült létesítményt , amelyhez hasonló több is épül a megyeszékhelyi óvodákban. - Eger az egyik legsportosabb város ahol számtalan sportfejlesztésre akadt példa a közelmúltban, ezek sorába kiválóan illeszkedik a most avatott ovi-foci pálya. A gyerekeknek meg kell adni a lehetőséget arra, hogy aktívan éljenek, és ezzel a beruházással itt ez megvalósulhat. A sportot mindig is kiemelt ágazatként kezeljük és ebben továbbra is támogatjuk a hevesi megyeszékhelyt – fogalmazott Szabó Tünde sportért felelős államtitkár, Habis László polgármester szerint az egri sportfejlesztések (Bárány-uszoda, Szentmarjay-stadion rekortán atlétikai pálya, Körcsarnok eddig 2 ütemben történő felújítása, birkózó csarnok, asztalitenisz csarnok megújulása) az élsport mellett a lakosság mozgásigényének kiszolgálását is szolgálják. A legkisebbeknek átadott ovifoci pálya hozzájárul egy sportosabb, egészségesebb nemzedék felneveléséhez, akikben igény lesz a mindennapos mözgásra. Gál Judit óvodavezető történelminek nevezte a játéktér-avatást, amelyen a gyerekek mellett a szülők is sportolhatnak majd.

Buzánszki hagyatéka
A Magyar Labdarúgó Szövetség Heves megyei igazgatósága képviseletében Kerékgyártó Tamás a Bozsik-program egyesületi koordinátora megköszönte a létesítmény megépítését. A Buzánszki Jenő, az Aranycsapat hátvédje által indított országos óvodai programban országosan már 33 ezren vesznek részt. Egerben 15 intézményben több mint 400 gyermek ismerkedik a sportággal.Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel