Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Birkózás - Szuromi, Kovács, Kazinczy diákolimpiai bajnok
2019-10-06 22:27:39
A diák II-es korosztályban kiírt 14 súlycsoportba összesen 200-an szereztek részvételi jogot a területi bajnokságokról, közülük 160-an álltak rajthoz Püspökladányban, a kötöttfogású országos döntőn. A 14 bajnoki címből 9 vidékre, 5 pedig a fővárosba került. A 10 és 11 éves birkózópalánták általános iskolájuk színeit képviselték a diákolimpiai bajnokságon, azonban az MBSZ versenyrendszere az igazolt klubjukat jelenítteti meg az eredményekben. Az Egri Városi Sportiskola versenyzői közül aranyérmet szerzett Szuromi László, Kovács keve és Jazinczy Bálint. Harmadik helyen végzett Vizai Vajk. A csapatversenyt az Egri Városi Sportiskola nyerte.

Diák II-es Országos Kötöttfogású Diákolimpia Püspökladány
Az EVSI sportolóinak eredményei:

26 kg: 1. Szuromi László
29 kg: 1. Kovács Keve
32 kg: 5. Juhász Imre
35 kg: 1. Kazinczy Bálint
38 kg: 5. Deutsch Olivér
50 kg: 3, Vitai Vajk
Csapatban:: 1. Egri Városi Sportiskola
Edzők: Gyöngy Attila, Madarasi Gábor, Szucsik Tamás.

Borosi újabb elsősége

Esztergomban, a Pézsa Tibor Sportcsarnokban rendezték meg kadet kötöttfogásúak országos bajnokságát. Az egriek eredményei:

51 kg: 2, Csomós János
60 kg: 17. Gergyesi Ádám
92 kg: 1. Borosi Henrik (Egri VSI, edző: Gyöngy Attila, Madarasi Gábor)Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel