Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Labdarúgás -Vajda gólja három pontot ért az egrieknek
2019-10-06 20:40:17
Két vereség után nagyon fontos győzelmet aratott az Eger SE együttese. A Szentmarjay Tibor Városi Stadionban a Tállya ellen 1-0-ra nyertek a hazaiak. A mindent eldöntő gólt a 85. percben Vajda Ákos szerezte. Az egri védelemben ezen a találkozón mutatkozott be a volt válogatott Vaskó Tamás. - Az alsóházi rangadón nehéz helyzetből állt fel a csapat. Sejtettem, hogy egy gól eldöntheti a mérkőzést, büszkeség, hogy ezt az én csapatom szerezte - értékelt Sütő Szilárd az egriek vezetőedzője. - Sokat tettünk ezért a sikerért, ami hitet és önbizalmat adhat a folytatásra. Az ESE 9 ponttal a 9. helyen áll a bajnoki tabellán. A Gyöngyös 3-1-re legyőzte a Debrecen II. az FC Hatvan pontot mentett a DVTK II. ellen. Az egriek legközelebb az újonc Ózd ellen mérkőznek.

NB III. Keleti csoport, 8. forduló
Eger SE - Tállya 1-0 (0-0)

Eger, Szentmarjay stadion, 100 néző. V.: Bodzay Áron =(Kovács B., Szabó D.)
EGER: Nacsa - Debreczeni, Vaskó, Gajda, Lőrincz – Valkay – Farkas K. (Stampf, 68.), Antal, Vitelki (Révész, 90.), Vajda – Bartusz (Haász, 93.). Edző: Sütő Szilárd.
TÁLLYA: Tarr – Csicsvári, Bihari, Szegedi, Bocsi – Minczér (Horváth B., 88.) – Huszti (Potyka, 68.), Fenyőfalvi, Ohár, Sárosi – Kelemen (Toldi, 79.). Edző: Uray Attila.
Gólszerző: Vajda (85.)
Sütő Szilárd: – Sokkal többet nyertünk ezen a mérkőzésen, mint a három pont. Az alsóházi rangadón nehéz helyzetből állt fel a csapat. Sejtettem, hogy egy gól eldöntheti a mérkőzést, büszkeség, hogy ezt az én csapatom szerezte. Sokat tettünk ezért a sikerért, ami hitet és önbizalmat adhat a folytatásra.
Uray Attila: – A szezon eddigi legrosszabb játékát nyújtottuk. Ajándékoztunk egy gólt az Egernek. A játék képe alapján a döntetlen igazságosabb lett volna. Az ellenfelek hétről-hétre nem követnek el olyan hibákat, mint amiket mi teszünk.

További eredmények:
ESMTK - Ózd 2-2
Jászebrény - Sényő 3-0
Gyöngyös - Debrecen II. 3-1
FC Hatvan - DVTK II. 1-1
Cegléd - DEAC 0-3
Füzesgyarmat - Putnok 3-2
Tiszaújváros - Balassagyarmat 1-3.

Következik: Ózdi Kohász–Eger SE, október 12., szombat, 14.30.

FOTÓ: LÉNÁRT MÁRTON (lenartfoto.hu)Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel