Karate: Halasztották a vb-t

Döntött a világszövetség, a dubai világbajnokságra 2021. november 16-21-én kerül majd sor. A jelenlegi helyzetben nem biztosítható a versenyzők és a szurkolók biztonsága. A 2022-es budapesti vb-t 2023-ra tolták.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Ökölvívás - Bajkai István az Ökölvívó Szakszövetség új elnöke
2019-09-29 20:43:52
A Magyar Ökölvívó Szakszövetség (MÖSZ) tisztújító közgyűlését vasárnap Budapesten tartották. A maratoni tanácskozáson az első napirend az alapszabály módosítás volt. Nagy vitát hozott a profik szerepvállalása a a MÖSZ-ben. A résztvevők nem adtak zöld utat a javaslatnak, hogy a profik egy állandó helyet kapjanak az új vezető testületben. A szövetség új elnökének Bajkai Istvánt választották. A Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője, az Országgyűlés törvényalkotási bizottságának alelnöke tavaly december 15. óta az elnökség által megbízott pénzügyi biztosként tevékenykedett a szövetségben, amely anyagi problémákkal küzdött. A közgyűlés alapszabály-módosítással létrehozta a szakmai társelnök posztot, amit mostantól az előző elnök, a 2017. április 1-jén megválasztott Erdei Zsolt tölt be, aki innentől kezdve csak a szakmára fog koncentrálni. Tiszteletbeli elnöknek a közgyűlés Csötönyi Sándort tartotta meg.Az új elnökség tagjai lettek: Balogh Sándor, Kóczián József, ifj Süllős Gyula, Lasz György, Kassai László, Csutora László, Pajna Zoltán, Draskovics Szilárd, Kovács Géza (Egri Városi Sportiskola).

Sportolói Bizottság: Szűcs Szabina, Gálos Roland, Hámori Ádám.Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel