Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Megyei labdarúgás – Döntetlen a rangadókon, élen a Lőrinci és a Domoszló
2019-09-29 01:10:29
Döntetlennel zárult a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság hatodik játéknapjának rangadója. A Pétervására és az Egerszalók nem bírt egymással, így meg kellett elégedniük az egy-egy ponttal. A szikrázóan kemény ütközet során két hazai játékosnak felmutatta a játékvezető a piros lapot. A riválisok remijét nagyszerűen használta ki a Lőrinci, amely az ott zajló „ünnepi forgatagban” a frissen átadott villanyfény mellett 2-0-ra legyőzte a Herédet. A megszerzett pontok tekintetében így a Lőrinci a tabella élére ugrott, azonban a szalókiaknak és a Péterkének a múltheti Magyar Kupa-kötelezettség miatt van egy későbbre halasztott mérkőzése. A Marshall-ASE otthonában veszítette el veretlenségét a Heves, a Berg System-ESE II pedig Bélapátfalván küzdötte le nyeretlenségét. A Besenyőtelek beragadt a rajtnál, ezúttal a Gyöngyöshalász bizonyult jobbak Nagy Endre együttesénél. Makláron nyert 4-3-ra a Felsőtárkány, míg az Energia SC és a Füzesabony megosztozott a pontokon.
A megyei I. osztály 6. fordulójának eredményei, tabella itt...


A megyei II. osztályban is rendeztek rangadót. A címvédő Egerszólát és a listavezető Visonta változatos ütközetben 2-2-t játszott egymással. A Domoszló 1-0-ra jobbnak bizonyult a Zagyvaszántónál, így Szekrényes Ákos fiai büszkélkedhetnek egyedül a mezőnyben hibátlan mérleggel. A következő játéknapot így a „Domi” várja a tabella tetejéről.
Szombati eredmények, vasárnapi program, tabella itt...RG
FOTO: heol.huKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel