Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Labdarúgás – Szükség van az ihletett formára Putnokon is
2019-09-27 01:28:01
A legutóbbi Magyar Kupa hétvégét követően újra az NB III keleti-csoportjában vár erőpróba az Eger SE labdarúgó csapatára. Vasárnap 16 órai kezdettel a Várady Béla Sportközpontban vendégeskedik Sütő Szilárd alakulata. A piros-kékek ellenfele az a Putnok lesz, amely nem büszkélkedhet eddigi bajnoki szereplésével. Mindössze négy pont szerepel a borsodiak neve mellett. Nem sikerült még meccset nyerniük, igaz négy döntetlenjük mellett erős csapatokkal szemben maradtak alul, kivétel nélkül szoros csatában. Ha így nézzük, akkor csalóka is lehet a PFC szerénynek mondható tizenötödik helyezése, az Eger pedig finoman fogalmazva sincs abban a helyzetben, hogy bármelyik riválisát is félvállról vegye. Két győzelmünk mellett ötször maradtunk alul, legyőzőink között két olyan gárda is volt (DVTK II., DVSC II.), amelyek ellenünk szerezték meg első sikerüket. A MOL-Fehérvár elleni Magyar Kupa fellépés nagyszerűen sikerült. Az ország egyik legjobb csapata ellen – önmagához képest – ihletett formában játszott az ESE, a fanyalgók is csettinthettek a 4-2-es vereség ellenére is. Ezt a formát kellene átmenteni az NB III-as pontvadászatra, elsősorban a soron következő megmérettetésre.

A nyolcadik fordulóban a Hatvan Balassagyarmaton vendégszerepel, míg a Gyöngyösi AK alsóházi rangadón lesz érdekelt a DVTK II otthonában. A keleti-csoport valamennyi találkozóját vasárnap bonyolítják le, a DEAC – Füzesgyarmat (14 órától kezdődik) összecsapás kivételével délután négytől.

NB III keleti-csoport, 8. forduló
Putnok, Várady Béla Sportközpont, 2019-09-29 (vasárnap) 16 óra
Putnok FC – Eger SE
Játékvezetők: Muhari Gergő (Csóra Szabolcs, Deme Rajmund)

A játéknap mérkőzései, tabella itt...
RG
Fotó: Lénárt Márton - honlap itt...Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel