Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda – Jól telt a szünet, szombaton Füreden játszik az SBS-Eger
2019-09-27 01:03:06
A negyedik forduló mérkőzéseit rendezik a soron következő hétvégén a magyar férfi kézilabda élvonalában. Az NB I-es pontvadászat hosszabb szünet után folytatódik. A pontvadászatban érdekelt SBS-Eger pontosan két héttel ezelőtt lépett pályára, akkor sikerült megszereznie első győzelmét a 2019/2020-as kiírásban. Az Orosháza elleni 27-24-es diadallal (és a mezőkövesdi döntetlennel) a tabella nyolcadik helyéről várják a folytatást Tóth Edmond tanítványai. A szünet jól jött együttesünknek, hiszen a sérüléssel bajlódó játékosok tudtak regenerálódni. A keret jelentős része intenzív munkát végzett, de nem maradtak el a közösségépítő – csarnokon kívüli – programok sem. A hangulat és a csapatmorál kiválónak mondható, ez pedig nem hátrány a szombati Balatonfüred elleni mérkőzés előtt. A BKSE jól erősített a nyáron, továbbra is szeretne a szűk honi elit tagja maradni Csoknyai László legénysége. A párharc esélyesének a házigazda gárda számít, ugyanakkor a mieink sem feltartott kezekkel veszik fel a harcot. A Tatabánya ellen is bizonyították játékosaink, hogy a nagyok dolgát is képesek alaposan megnehezíteni. A realitás az, hogy sok mindennek össze kell jönnie a 18 órakor kezdődő mérkőzésen ahhoz, hogy ponttal, vagy pontokkal távozzunk a Balaton partjáról. Eredménykényszer nem nyomasztja kézilabdázóinkat, a nyugodt, higgadt játék pedig szülhet valami kedvünkre valót a meccs végére.

Tóth Edmond vezetőedző nem fukarkodott a füredieket méltató jelzőkkel a klub hivatalos honlapján. A szakvezető kiemelte, hogy ellenfelünk minőségi légiósokkal erősítettek a nyáron, ugyanakkor némi bizakodásra adhat okot, hogy az idő rövidsége miatt talán még nem eléggé összeszokottak. Idén is a kemény védekezésre épülő gyors ellentámadások lehetnek a BKSE legfőbb fegyvere, de hiba lenne csak erre készülni. Komoly lövőerővel rendelkező átlövők szintén veszélyt jelenthetnek – vélekedett Tóth Edmond.


Férfi kézilabda NB I., 4. forduló
Balatonfüred, 2019-09-28 (szombat) 18 óra
Balatonfüredi KSE (5.) - SBS-Eger (8.)

Játékvezetők: Hargitai Gábor, Markó GáborRG
Fotó: Lénárt Márton - honlap itt...Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel