Karate: Halasztották a vb-t

Döntött a világszövetség, a dubai világbajnokságra 2021. november 16-21-én kerül majd sor. A jelenlegi helyzetben nem biztosítható a versenyzők és a szurkolók biztonsága. A 2022-es budapesti vb-t 2023-ra tolták.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda – A Szentes ellen zártunk, most velük kezdünk
2019-09-26 15:28:32
Nagyon hosszú szünetet követően kezdetét veszi az első osztályú női vízilabda bajnokság. A hölgyek élvonalában tíz csapat lesz érdekelt a 2019/2020-as kiírásban. A résztvevők az alapszakaszban egy csoportban játsszák mérkőzéseiket. Újoncként vesz részt az OB I-es küzdelmekben a III. kerületi TVE. A pontvadászatban szép reményekkel indul a LFÁ-ZF-Eger együttese, amely minőségi játékosokkal erősített a nyáron. A dobogós helyezés nem hiú ábránd Biros Péter tanítványainak számára. A Duna Kupa első körében, valamint a kassai nemzetközi tornán mutatott játék és az elért eredmények mindezt megerősítik. A szeptember 28-i nyitányon a Szentes érkezik a Bitskey-uszodába. Érdekesség riválisunkkal kapcsolatosan, hogy az előző szezont épp a Kurca-partiakkal szemben fejeztük be. Az akkori helyosztót az Eger nyerte, szombaton is hasonló sikerben reménykedünk. A találkozót 18 órai kezdettel bonyolítják le.


Női OB I., 1. forduló
Bitskey-uszoda, 2019-09-28 (szombat) 18 óra
LFÁ-ZF-Eger - Hungerit Szentes

Játékvezetők: Vogel Gábor, ifj. Kenéz György

A nyitóforduló további párosításai:
III. Kerületi TVE - Dunaújváros-Maarsk Graphics
FTC Telekom – Tatabánya
BVSC-Zugló Diapolo – Szeged SZTE
UVSE – Bp. Honvéd SERGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel