Karate: Halasztották a vb-t

Döntött a világszövetség, a dubai világbajnokságra 2021. november 16-21-én kerül majd sor. A jelenlegi helyzetben nem biztosítható a versenyzők és a szurkolók biztonsága. A 2022-es budapesti vb-t 2023-ra tolták.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Megyei labdarúgás – Újabb nagy rangadó következik az I. osztályban
2019-09-26 14:06:11
A hatodik forduló mérkőzéseit rendezik a soron következő hétvégén a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban. A játéknap legnagyobb érdeklődéssel várt találkozója az Egerszalók pétervásárai vendégjátéka lesz. Érdekesség, hogy a Fellebbviteli Bizottság döntése értelmében az Egerszalók visszakapta a Lőrinciben elért győzelem három pontját. A bizottság szerint az, hogy a szalókiak egy percen át nem játszattak fiatalkorú focistát, nem volt befolyásoló tényező. Sivák Sándor együttese így éllovasként utazik Pétervásárára. Ahhoz a Péterkéhez, amely pár héttel korábban kikapott a Lőrincitől. Ha Csatlós Tamás legénysége legyőzné az Egerszalókot, akkor teljes lenne a körverés a nagy hármas között. A legutóbbi kört egyébként mindkét gárda kihagyta a Magyar Kupa-kötelezettsége miatt. A Lőrinci a pályavilágítás átadó ünnepség részeként szombaton 18 órai kezdettel, villanyfénynél fogadja a Herédet. A HLC Aranyos Imre edző szerepvállalása óta egy döntetlen mellett három mérkőzést nyert meg, így várhatóan megnehezíti az LVSC dolgát is. Izgalmas csata várható a Marshall-ASE – Heves, az Energia SC – Füzesabony és a Bélkő SE-Bélapát – Berg System-ESE II mérkőzéseken. A Besenyőteleknek a Gyöngyöshalászt, a Maklárnak pedig a Felsőtárkányt kellene legyőznie a felzárkózás megkezdéséhez.
A megyei I. osztály mérkőzései, tabella itt...

A megyei II. osztályban a slágermeccset egyértelműen az Egerszólát – Visonta derbi jelenti. A címvédő, és a pontvadászatban 100%-os vendégek minden bizonnyal izgalmas csatában döntik el a kimenetelt. A Domoszló a korábbi önmagát kereső Zagyvaszántó, míg a Mátraderecske az Atkár felülmúlásával gyarapíthatja pontjainak számát.
A megyei II. osztály hétvégi párosításai, tabella itt...

A megyei harmadik vonal két csoportjában is teljes lesz a játéknap.
A megyei III. osztály keleti-csoport párosításai, a bajnokság állása itt...
Megyei III. osztály, nyugati-csoport programja, tabella itt...
RG
Fotó: Márkus Attila (heol)Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel