Karate: Halasztották a vb-t

Döntött a világszövetség, a dubai világbajnokságra 2021. november 16-21-én kerül majd sor. A jelenlegi helyzetben nem biztosítható a versenyzők és a szurkolók biztonsága. A 2022-es budapesti vb-t 2023-ra tolták.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda – Ligakupa: élvonalbeli csapattal meccsel az Eszterházy SC
2019-09-25 07:14:55
Pénteken megkezdi szereplését a Ligakupában az Eszterházy SC női kézilabda csapata. A férfiaknál már évek óta nagyszerű kezdeményezés a sorozat, amelyben csak hazai játékosokat szerepeltethetnek a benevezett résztvevők. Az egrieknek nem jelent majd nehézséget a csapat összeállítása, hiszen Debre Viktor együttesében csak magyar kézilabdázók vannak. A Ligakupa arra is jó, hogy fiatalkorú játékosok bontogathassák szárnyaikat a felnőttek között. A selejtező mérkőzések hat csoportban zajlanak tizenkilenc csapattal. Az Eszterházy SC a D-csoportba kapott besorolást, a Szent István SE és a Gödi SE társaságában. A csoportküzdelmek január 15-ig tartanak, akkor játszik a Göd otthonában csapatunk. Elsőként azonban a Szent István SE látogat az Eszterházy-csarnokba. A pénteken 18 órától esedékes összecsapáson élvonalban érdekelt riválissal csapnak össze az egyetemisták, hiszen a fővárosiak újoncként szerepelnek a magyar NB I-ben. A Szent István SE-re ráférne a sikerélmény, ugyanis eddigi négy bajnokijukat elveszítették az első osztályban. Nyilván ehhez lesz egy-két szava az Eszterházy SC-nek is, így színvonalas mérkőzésre van kilátás.


Ligakupa, D-csoport, 1. forduló
Eszterházy-csarnok, 2019-09-27 (péntek) 18 óra
Eszterházy SC - Szent István SE

Játékvezetők: Őri Erika, Pozdena Erika

A csoport teljes menetrendje:
2019-10-30: Eszterházy SC - Gödi SE
2019-11-05: Szent István SE - Eszterházy SC

2019-11-27: Gödi SE - Szent István SE
2019-12-12: Szent István SE - Gödi SE
2020-01-15: Gödi SE - Eszterházy SCRG
Fotó: Kakuk Dániel (eszterhazysc.hu)Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel