Hamilton simán nyert

Spielbergben az első Stájer Nagydíjon, amelynek első körében a két Ferrari összeütközött egymással; Lwis Hamilton simán nyert, Valtteri Bottas a végén jött fel a második helyre, megelőzve Max Verstappent.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Squash – Országh Péter bronzérmes lett Szombathelyen
2019-09-24 12:23:46
Szombathelyen, az Öntöde Sportcentrumban került sor a napokban a szezon első fallabda versenyére. A senior korú játékosok számára kiírt viadalon öt külön kategóriában hirdettek győztest. A sportági szövetség hivatalos honlapjának beszámolója szerint a megszokott jó hangulatban volt részük a megjelenteknek, köztük volt több játékos is, aki most kapcsolódott be ebbe a versenyrendszerbe. A legfiatalabb senioroknál volt a legnépesebb mezőny, itt tizenhárom fallabdás lépett pályára. A négy kiemelt az első körben játék nélkül jutott tovább. A látványos versenyt végül Szabóky Márton nyerte, a döntőben Balázs Eriket győzte le. A harmadik helyet az Egri Squash Sportegyesület képviseletében Országh Péter szerezte meg. A további kategóriák győztesei Udvardi Leonóra, Sákovics Péter és Kiss András lettek.


Senor Squash Verseny
Szombathely, Öntöde Sportcentrum


A kategóriák dobogósai:

Nők:

1. Udvardi Leonóra, 2. Szabó Judit, 3. Bódi Tímea

Legidősebbek:
1. Sákovics Péter, 2. Sódar László, 3. Füzes Sándor

45-ös kategória:
1. Kiss András, 2. Szalay Zsolt, 3. Király Zsolt


Legfiatalabbak:
1. Szabóky Márton, 2. Balázs Erik, 3. Országh Péter (Egri Squash Sportegyesület)
RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel