Karate: Halasztották a vb-t

Döntött a világszövetség, a dubai világbajnokságra 2021. november 16-21-én kerül majd sor. A jelenlegi helyzetben nem biztosítható a versenyzők és a szurkolók biztonsága. A 2022-es budapesti vb-t 2023-ra tolták.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda – Szombathelyen főpróbázik az Eurokupára a ZF-Eger
2019-09-24 11:29:23
Szerdán bajnoki mérkőzést játszik Szombathelyen a ZF-Eger férfi vízilabda csapata. Az OB I B-csoportjának negyedik fordulójában esedékes négy találkozót négy különböző napon (szerda, csütörtök, péntek, szombat) bonyolítják le. A játéknap nyitómérkőzése az egriekhez fűződik, 19 órai kezdettel csobbannak vízbe a vasi megyeszékhelyen Dabrowski Norbert tanítványai. Az AVUS elleni találkozó egyértelműen a hétvégi Eurokupa selejtezőre való finomhangolást szolgálja. A spanyolországi Mataróban pénteken már a francia CN Noisy lesz az ellenfél, szombaton - a szintén gall – Montpellier következik a sorban, majd vasárnap a zárómeccset a selejtezőkörnek otthont adó Mataróval csap össze együttesünk. A főpróba mellett természetesen fontos, hogy három ponttal gazdagodjon a ZF-Eger, szívesen elkerülnénk a szentesihez hasonló kellemetlen meglepetést. A párharc esélyesének a mi csapatunk számít. A Matajsz Márk által irányított AVUS eddigi három mérkőzését elveszítette az alapszakaszban, aligha az Eger ellen tervezi a pontgyártás beindítását.

A játéknap további mérkőzései közül csütörtökön rendezik a Vasas – Honvéd fővárosi derbit. Pénteken a Kaposvár a BVSC-t látja vendégül, míg a forduló zárómeccsén szombaton a Szentes az OSC-t fogadja.


Férfi OB I., alapszakasz, B-csoport, 4. forduló
Szombathely, 2019-09-25 (szerda) 19 óra
AVUS – ZF-Eger

Játékvezetők: Csizmadia Zsolt, Kollár György

További párosítások:
VasasPlaket – Honvéd
Kaposvári VK - BVSC-Zugló
Metalcom Szentes - A-Híd-OSC-Újbuda

RG
Fotó: Fehér KálmánKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel