Karate: Halasztották a vb-t

Döntött a világszövetség, a dubai világbajnokságra 2021. november 16-21-én kerül majd sor. A jelenlegi helyzetben nem biztosítható a versenyzők és a szurkolók biztonsága. A 2022-es budapesti vb-t 2023-ra tolták.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Asztalitenisz – Magabiztos egri siker az NB I hazai nyitányán
2019-09-24 10:54:30
A 2019/2020-as idény első hazai mérkőzésén volt érdekelt az Egri Városi Sportiskola férfi csapata. A HRT Spedition által támogatott együttes a nyitányon a Floratom Szegedet látta vendégül a Bem tábornok téren. A tavaly szerepelt NB I-es kerethez képest kevés változáson esett át az Eger. Csupán annyi módosítás történt, hogy Nagy Ádám és Bedő Norbert az idén fix csapattagok lesznek, a klub az NB III-ban szereplő egységben már nem számol velük. Új szabályokat is alkalmaznak majd az új kiírásban, a meccsek rövidítése érdekében mindenki csak három egyéni mérkőzést játszik, illetve - ahogy már tavaly is kötelező volt - idén is játszatni kell egy U21-es korosztályú asztaliteniszezőt. A mérkőzés esélyesei az egriek voltak, amit a 12-2-es végeredmény is tükröz. Pálosi Balázs legényei végig vezetve, jó játékkal, könnyedén nyerték a találkozót.


NB I., keleti-csoport, 1. forduló
EVSI-Pálosi AK - Floratom Szeged 12-2
Az egriek pontszerzői:
Pálosi Balázs 3, Nagy Ádám 3, Bedő Norbert 2, Nagy Balázs 2, valamint a Pálosi-Nagy Ádám, és Bedő-Nagy Balázs párosok.

A soron következő napok mozgalmasan telnek majd az EVSI asztaliteniszezőinél. A megyei bajnokságban halasztott mérkőzést vívnak a mieink a Besenyőtelek ellen. Hétvégén Edelényben nyílt nemzetközi versenyt rendeznek, ahol pénteken az utánpótlás, szombaton pedig a felnőttek lépnek asztalhoz. A hét utolsó napján területi serdülő viadalt bonyolítanak le a fővárosban.RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel