Karate: Halasztották a vb-t

Döntött a világszövetség, a dubai világbajnokságra 2021. november 16-21-én kerül majd sor. A jelenlegi helyzetben nem biztosítható a versenyzők és a szurkolók biztonsága. A 2022-es budapesti vb-t 2023-ra tolták.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda – A vége felé már oktattak az egri egyetemisták
2019-09-23 16:06:26
Tizenegy gólos győzelmet aratott az NB I/B keleti-csoportjában az Eszterházy SC női kézilabda csapata. A második fordulóban esedékes PC Trade Szeged – Eszterházy SC összecsapást rangadónak minősítették a két csapat korábbi helyezései és egymás elleni eredményeik alapján. Sokáig úgy is volt, hogy szoros küzdelem végén alakul ki a kimenetel. Azonos játékerőt képviselő felek csatáztak az első felvonásban, ezt az eredmény alakulása is alátámasztotta. Nem tudott meglépni egyik fél sem, igaz erre inkább Debre Viktor tanítványainak volt lehetőségük. A házigazda a játékrész derekán csak rövid ideig vezettek csupán. A szünetben két góllal voltak jobbak a mieink. Térfélcserét követően nem következett be jelentős változás a játék képében. Vezetett a vendégcsapat, de a gyeplőt szorosan kellett tartania. Kuti Bettina dupláját követően lépett meg először öt góllal az Eger, amely – mint utóbb kiderült – ezzel ki is húzta ellenfele méregfogát. A hajrában minden szempontból ellenfele nőtt az Eszterházy. Védekezésünk ellenszerét már nem találták a házigazdák, eközben nálunk igen hatékony volt a Sári-Iván-Brettner-Pados-Kuti támadószekció. A 30-19-es győzelmet összességében magabiztos játékkal szerezte meg az egyetemi együttes, amely a Hajdúnánás és a Balmazújváros társaságában két forduló után maradt hibátlan két fordulót követően.


Női kézilabda NB I/B keleti-csoport, 2. forduló
PC Trade Szeged - Eszterházy SC 19-30 (12-14)

Szeged. Játékvezetők: Budai-Bock Krisztián, Wenzel Tamás
Eszterházy SC: GYŐRFFY – Kuti 5, IVÁN E. 6, BRETTNER 5, Sári 7 (3), PADOS 6, Buzsáki 1. Cserék: Pankotai, KOBELA. Edzők: Debre Viktor, Rutka Péter.
Hétméteresek: 5/2 illetve 3/3
Kiállítások: 2 perc illetve 6 perc
Az eredmény alakulása: 3-3, 6-6, 8-8, 9-11, 13-16, 17-19, 17-22, 18-24

A játéknap további eredményei:
Hajdúnánás SK – VS Dunakeszi 38-27
Oxxo Energy Orosházi NKC – FTC U19 30-28
Kispest NKK – Kecskeméti NKSE 31-29
NKK Balmazújváros – Tempo KSE 33-25
Gödi SE – Pénzügyőr SE 31-34
RG
Fotó: Kakuk Dániel (eszterhazysc.hu)Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel