Karate: Halasztották a vb-t

Döntött a világszövetség, a dubai világbajnokságra 2021. november 16-21-én kerül majd sor. A jelenlegi helyzetben nem biztosítható a versenyzők és a szurkolók biztonsága. A 2022-es budapesti vb-t 2023-ra tolták.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Labdarúgás - Félidőben még az Eger vezetett a Fehérvár ellen
2019-09-22 23:04:32
A Magyar Kupa 6. fordulójának nyitómérkőzését Egerben, a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban rendezték. Kifogástalan talajú pályán közel 1000 néző előtt az M4 televízió élő közvetítésével a címvédő MOL Fehérvárt fogadta az Eger SE. Nyolc kamera rögzítette amikor Pataki Viktor a 44. percben megszerezte a vezetést a hazaiaknak. Az eltiltott Nikolics edzőt a Szalai-Szmiljanics edzőpáros pótolta. Szünetet követően Hodzic és Futács révén gyorsan fordított a fehérvári együttes. A 3-1-es vezetésüknél Árvai szemfüles góljával felzárkózott a házigazda de a duplázó Nikolov gólja a 89. percben véglegesen eldöntötte a továbbjutást. Minden várakozást felül múlt az Eger SE játéka, küzdenitudása. Sütő Szilárd együttese az ország nyilvánossága előtt egy olyan arcát mutatta, amely a bajnokságban is jobb szereplésre adhat reményt.
A többi Heves megyei csapat is búcsúzott. Hatvanban az Újpest (0-2), Gyöngyösön a Haladás (0-3), Egerszalókon a Pécs (1-5), Hevesen a Füzesgyarmat (1-3) tudott nyerni. Legközelebb a továbbjutáshoz a Pétervására állt, akik 1-1-re végezttek az NB III-as Ménfőcsanakkal. A 11-es párbajt a vendégek nyerték 4-2-re.

ORSZÁGOS TÁBLÁN
A Magyar Kupa 6. fordulójának szombati mérkőzésein:
EGER SE - MOL FEHÉRVÁR FC 2-4 (1-0)

Eger, Szentmarjay stadion, 1000 néző. V.: Takács János (Szilágyi, Gavalla-Kulcsár).
EGER: Nacsa – Debreczeni, Valkay, Gajda, Lőrincz – Farkas K. (Árvai, 56.), Antal (Benke, 70.), Kis G. (Kovács D., 90.), Vitelki, Vajda – Pataki V. Vezetőedző: Sütő Szilárd
FEHÉRVÁR: Kovácsik – Nego, Musliu, Rus, Stopira – Milanov, Nikolov, Pantics (Kovács I., 66.), Petrjak (Halmai, 89.) – A. Hodzic (Pátkai, 60.), Futács. Megbízott edző: Szalai Tamás.
GÓL: Pataki V. (42.), Árvai (81.), ill. A. Hodzic (47.), Futács (52.), Nikolov (81., 89.).
JÓK: Nacsa, Gajda, Pataki V., Árvai, ill. Nego, Nikolov, A. Hodzic, Milanov.
SÜTŐ SZILÁRD: – Az volt a célunk, hogy a közönségtől olyan dicséretet kapjunk, amilyet a mérkőzés után fogadott bennünket. Az eurómilliókat érő játékosokkal felálló Fehérvár dolgát is megnehezítettük, szereztünk két gólt, és az első félidőben nem kaptunk egyetlen találatot sem. A lefújás után a nézők reakciója mindent elárult.
SZALAI TAMÁS: – Alacsonyabb osztályú csapat ellen mindig nehéz kupameccset játszani, mert az ellenfél kettőzött erővel akar bizonyítani. Az Eger jól megszervezte a védekezését, s helyzeteink mivel kimaradtak, törvényszerű volt, hogy egy kontrából gólt kapunk. Szünetben rendeztük a sorokat, gyorsan fordítottunk, második félidei játékunkkal már elégedett vagyok.

FC Hatvan - Újpest 0-2 (0-1)
Gyöngyös - Haladás 0-3 (0-0)
Egerszalók - Pécs 0-5 (0-1)
Heves - Füzesgyarmat 1-3
Pétervására - Ménfőcsanak 1-1 (11-esekkel 2-4)

FOTÓ: LÉNÁRT MÁRTON - lenartfoto.huKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel