Karate: Halasztották a vb-t

Döntött a világszövetség, a dubai világbajnokságra 2021. november 16-21-én kerül majd sor. A jelenlegi helyzetben nem biztosítható a versenyzők és a szurkolók biztonsága. A 2022-es budapesti vb-t 2023-ra tolták.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kézilabda – Kedvező MK-sorsolás: itthon a Hajdúnánással
2019-09-21 01:43:15
A Magyar Kézilabda Szövetségben kisorsolták a női Magyar Kupa második fordulójának párosításait. A sorozat első körét sikerrel abszolválta az Eszterházy SC együttese, amely tizennégy góllal diadalmaskodott Hajdúböszörményben, így érdekelt lesz az október 9-én esedékes játéknapon. Debre Viktor tanítványai a Hajdúnánás SK-val szemben harcolhatják ki a továbbjutást. Előnyt jelent, hogy az – egriekhez hasonlóan az NB I/B keleti-csoportjában szereplő – riválist hazai környezetben láthatjuk vendégül. A harmadik körbe kerülés egy találkozón dől el, így a sorsolás kedvezőnek mondható. Férfiaknál az SBS-Eger erőnyerőnek számít a második fordulóban, hiszen az NB I legutóbbi kiírásának 7-12. helyezettjei (az Eger a tízedik pozícióban zárt) csak a harmadik körben csatlakoznak a küzdelembe.


Női Magyar Kupa, 2. forduló
Hivatalos játéknap: 2019. október 9.

Párosítások:
Eszterházy SC - Hajdúnánás SK

VSK Tököl - Moyra-Budaörs
KK Ajka - Gárdony-Pázmánd NKK
VS Dunakeszi - Vasas SC
Gödi SE - Kispest NKK
Oxxo Energy Orosházi NKC - Kecskeméti NKSE
Csurgói NKC - Mohácsi TE 1888
NEKA - Rinyamenti KC
RG
Fotó: eszterhazysc.hu (Kakuk Dániel)Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel