Karate: Halasztották a vb-t

Döntött a világszövetség, a dubai világbajnokságra 2021. november 16-21-én kerül majd sor. A jelenlegi helyzetben nem biztosítható a versenyzők és a szurkolók biztonsága. A 2022-es budapesti vb-t 2023-ra tolták.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Labdarúgás – Egerben a Vidi, további öt csapatunk az MK-ban
2019-09-19 14:08:21
A Magyar Kupa hétvége jelenti a soron következő megmérettetést a nemzeti bajnokságokban szereplő csapatok számára. Az élvonal együttesei is érdekeltek az országos tábla első fordulójában, ahol minden párharc során egy mérkőzésen dől el a továbbjutás. A sorozatban megyénk hat együttese képviselteti magát. Az Eger SE, a Gyöngyösi AK és az FC Hatvan NB-s klubként selejtező nélkül tagja a 128 csapatot számláló mezőnynek, míg a régiónkból – megyei bajnokságban érdekelt együttesként – a Pétervására, az Egerszalók és a Heves szállhat harcba a legjobb hatvannégy közé kerülésért. A legrangosabb ellenfelet az Eger és a Hatvan látja vendégül. A Szentmarjay Stadionban a Magyar Kupa címvédője, egyben az NB I jelenlegi listavezetője a MOL-Fehérvár, míg a Zagyva partján az Újpest vendégszerepel. Érdekesség, hogy a szombaton 11 óra 45 perctől kezdődő egri mérkőzést az M4 Sport is a műsorára tűzte. Természetesen mindkét hevesi gárda számára a tisztes helytállás a cél. További csapataink szintén magasabb osztályból kaptak ellenfelet. Gyöngyösön az NB II-es Haladás lép pályára, Egerszalókra, Péterkére és Hevesre pedig a harmadik vonalból érkezik a rivális a PMFC, a Ménfőcsanak és a Füzesgyarmat személyében. Vasárnap egyedül csak a Gyöngyös meccsére kerül sor, a további – hevesi érdekeltségű – párharcokat szombaton délután bonyolítják le.


Magyar Kupa, 1. forduló

Szentmarjay Tibor Városi Stadion, 2019-09-21 (szombat) 11 óra 45 perc
Eger SE – MOL-Fehérvár FC

Játékvezető: Takács J.

Sütő Szilárd egri edző nyilatkozata a klub hivatalos honlapjának:

- Az ország egyik legjobb csapatát fogadjuk tv-s mérkőzésen a kupában. Minden játékosnak extra motiváció egy ilyen mérkőzésen pályára lépni. Nagyon fontos, hogy a játékosok felszabadultan, ugyanakkor hatalmas koncentrációval futballozzanak. Több célt tűztünk ki a csapattal a mérkőzéssel kapcsolatban, azon dolgozunk, hogy ebből minél többet megvalósítsunk.

Szurkolói információk:
Pénztárnyitás: 10 óra 45 perc
Jegyárak:
Hazai szektor: Felnőtt – 500 Ft/fő, Diák, nyugdíjas – 300 Ft/fő, 18 év alatt ingyenes
A mérkőzésre nem érvényesek az Eger Labdarúgó Sport Kft. által az NB III-as mérkőzésre kiadott szezonbérletek, valamint hozzátartozói bérletek.

Hatvan, 2019-09-21 (szombat) 15 óra
FC Hatvan – Újpest FC

Játékvezető: Móri Tamás

Pétervására, 2019-09-21 (szombat) 15 óra
Pétervására SE – Herold Trans-Ménfőcsanak

Játékvezető: Kovács Imre

Heves, 2019-09-21 (szombat) 15 óra
Hevesi LSC – Füzesgyarmati SK

Játékvezető: Jakab Árpád

Egerszalók, 2019-09-21 (szombat) 15 óra
Egerszalók SE – Pécsi MFC

Játékvezető: Muhari Gergő

Gyöngyös, 2019-09-22 (vasárnap) 15 óra
Gyöngyösi AK – Szombathelyi Haladás

Játékvezető: Böcskei Balázs

A kupanap teljes programja itt...
RGKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel