Karate: Halasztották a vb-t

Döntött a világszövetség, a dubai világbajnokságra 2021. november 16-21-én kerül majd sor. A jelenlegi helyzetben nem biztosítható a versenyzők és a szurkolók biztonsága. A 2022-es budapesti vb-t 2023-ra tolták.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Megyei labdarúgás – Csak négy meccs az I. osztályban
2019-09-19 12:01:00
Az ötödik forduló mérkőzéseire kerül sor a hétvégén a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban. A játéknapot nagymértékben befolyásolja a Magyar Kupa hétvége. A sorozat országos táblájára három megyei I. osztályú együttes is kvalifikálta magát régiónkból, így a Pétervására, az Egerszalók és a Heves bajnoki találkozóját egyaránt november 23-ra halasztották. Mindezek következtében az Energia SC, a Maklár és a Besenyőtelek is pihenéssel tölti a hétvégét. A megyei élvonal egyetlen 100%-os csapata a Lőrinci maradt, miután a versenybizottság 3-0-s gólkülönbséggel Bódis Barna együttese javára igazolta az Egerszalók elleni meccs három pontját. Mint az tudott, a szalókiak „elcserélték” magukat, két percet játszottak a kötelezően szerepeltetendő fiatal játékos nélkül, így hiába nyerték meg egyébként simán a legutóbbi hétvégén lejátszott rangadót. A Lőrincire nehéz ütközet vár szombaton is, a kiszámíthatatlan Felsőtárkány vendége lesz a listavezető. Ugyancsak szombaton a Berg System-ESE II a Marshall-ASE-t fogadja a Felsővárosi Sporttelep füves játékterén. A Füzesabony átmeneti otthonában – Makláron – látja vendégül a Gyöngyöshalászt. Az egyetlen vasárnapi összecsapást Heréden bonyolítják le. A HLC gyönyörű sporttelepén a Bélkő SE-Bélapát lesz a látogató.
A megyei I. osztály 5. fordulójának menetrendje, tabella itt...

A megyei II. osztályban már a hatodik fordulót megelőzően újabb három ponthoz jutott a Visonta. Dérfi Zoltán legénysége mindezt játék nélkül tette, hiszen soros ellenfele a Hatvan Lokomotív lemondta a meccset. Az élboly további együttesei közül a Domoszló Nagyrédén lép pályára, az Egerszólát Zagyvaszántón vendégeskedik, míg a Derecskére mátrai El-Clásicó vár a szomszédos Ballán. A szép reményekkel induló Vámosgyörk csapatánál lemondott Ecsegi Zoltán edző. A talpraállás nehéz lesz a györkiek számára az Istenmezeje parázs katlanjában.
A megyei II. osztály hétvégi mérkőzései, tabella itt...

A megyei harmadik vonal két csoportjában teljes lesz a játéknap. Az érintett pontvadászatokban a negyedik forduló meccseit bonyolítják le.
Megyei III. osztály, keleti-csoport programja, tabella itt...
Megyei III. osztály, nyugati-csoport programja, tabella itt...RG
Fotó: Szigeti Tamás (heol)Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel