Karate: Halasztották a vb-t

Döntött a világszövetség, a dubai világbajnokságra 2021. november 16-21-én kerül majd sor. A jelenlegi helyzetben nem biztosítható a versenyzők és a szurkolók biztonsága. A 2022-es budapesti vb-t 2023-ra tolták.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda – Kiváló egri játék, tizenegy gól különbség, egy sérülés
2019-09-19 00:33:22
Az Eurokupa csoportmeccseihez hasonlóan a Kaposvár elleni hétközi bajnoki sem hozta tűzbe az egri szurkolókat. Kevesen látogattak ki a Bitskey-uszodába, pedig ezen az estén szép gólokat -láthattak volna. A ZF-Eger időnként sziporkázó játékkal 17-6-ra kiütötte a somogyiakat. Hosnyánszky Norbert kapott pihenőt Dabrowski Norbert vezetőedzőtől, így együttesünk egyetlen olimpiai bajnoka nélkül szállt vízbe. A vendégeknél Csiszár Boldizsár és Biros Barnabás ismerősként tért vissza városunkba. Murisics és Baksa duplájával könnyedén szerzett magabiztos előnyt a házigazda. Vlahopulosz karját elvitte egy blokkolt labda, így az első negyedet követően már nem ugrott medencébe a görög légiós. Kürti nem tévesztett célt, majd Magyar Márton bombái is utat találtak a vendégek hálójába. A harmadik felvonás közepén már tizenegy góllal (13-2) vezetett a ZF-Eger. Az utolsó szakaszban már alábbhagyott az egri gólhenger, a végére kialakult kétszámjegyű differencia teljesen megfelelt a játék képének és a két csapat közötti tudáskülönbségnek. A mieink három kört követően a B-csoport negyedik helyén állnak hét ponttal, a hiba nélküli OSC-Honvéd-BVSC fővárosi trió mögött.


E.ON férfi OB I., 3. forduló
ZF-Eger – Kaposvári VK 17-6 (4-1, 5-1, 5-1, 3-3)

Bitskey-uszoda 300 néző. Játékvezetők: Fodor Rajmund, Vogel Gábor
ZF-Eger: KARDOS – Gyárfás, Vlahopulosz, Sánta 1, Lukács, Sz. Rasovics 2, BAKSA B. 3. Cserék: MURISICS 3, Decker 2, MAGYAR M. 2, Kürti 1, Sántavy 1, Csacsovszky 2. Edző: Dabrovski Norbert.
Kaposvár: Csiszár – Kovács O., Giga 1, Vindisch, Paunovic, Aksentijevics 1, BIROS B. 2. Cserék: BERTA 2, Baj, Dobos, Mijic, Juhász-Szelei, Németh L. Edző: Surányi László
Emberelőny/gól: 9/6 illetve 10/2
Ötméteresek: 2/1 illetve 2/2

Nyilatkozatok:

Dabrowski Norbert:

- Gratulálok a saját csapatomnak. Az utolsó két percet leszámítva szinte tökéletesen játszottunk. Elégedett vagyok, hogy a három hétvégi kupameccs után koncentráltak voltunk és amit elterveztem azt teljesítettük. Úgy látom, hogy minden egyes Eurokupában eltöltött negyed erősebbé tett bennünket. Ma úgy játszottunk mint egy jól szervezett hadsereg, készülünk a nemzetközi folytatásra, ahol remélem még jobban tudunk játszani.

Surányi László:
- Szégyellem magam a csapatom produkciója miatt. A jól játszó Eger átgázolt rajtunk, sokat kell még tanulnunk, ma semmi sem működött. Sorozatban kaptuk a lefordulás gólokat, a játékosok mindennel foglalkoztak, csak a játékkal nem.


A B-csoport további eredményei:
BVSC-Zugló – VasasPlaket 11-10
Honvéd – Szentes 7-6
OSC – AVUS 19-7RG
FOTÓ: LÉNÁRT MÁRTONKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel